Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Kétlaki Fivérek a Megasztárban

Szentes, Csongrád - A Megasztár középdöntőjének második fordulójába juthat a Fivérek zenekar. A Seres testvérek Csongrádon nőttek fel, de Szentesen lettek ismert zenészek. Produkciójukat látva azt mondta Presser Gábor, lehet játszani, de így kell művelni a latin műfajt.
Két városé ez a csapat – szögezik le beszélgetésünk elején a Seres testvérek, akiket Fivérek néven ismert meg az ország az elmúlt hetekben, köszönhetően a TV2 tehetségkutatójának, a Megasztárnak. Antalt, Róbertet és Krisztiánt nem kell bemutatni a csongrádiaknak és a szentesieknek, hiszen a Tisza-parti városban születtek és nőttek fel, a középiskolát viszont már a Kurca partján végezték el, és itt alapítottak zenekart is. A kétlaki élet most is jellemző az együttesre, hiszen ketten Szentesen leltek otthonra, Róbert pedig még mindig szülővárosában él. A közös zenélés ötlete a Zsoldos-szakközépiskola Ombódi Csilla vezette színjátszó szakkörében fogant. A ma 31 éves Antal szobafestőnek tanult, öccsei pedig kereskedőnek. Mindannyian leérettségiztek, a legidősebb fivér testnevelő, testvérei énektanárnak készültek, de a zenei pálya miatt egyelőre félbe kellett szakítaniuk a tanulást. Hosszú évek munkája és számtalan környékbeli fellépés után idén lehetőségük nyílt egy saját nagylemez elkészítésére. Júlia című szerzeményükről klipet forgattak, amely felkerült egy videomegosztó portálra is – eddig közel 17 ezren látták. A lemezszerződés váratott magára, ezért úgy döntöttek, megmérettetik magukat a Megasztárban.

– A budapesti Szabadság téren volt az első válogatás, egy kamera előtt kellett muzsikálni. Tíz nap múlva hívtak bennünket, hogy továbbjutottunk.
A latin műfajt úgy kell művelni, mint a Seres testvérek teszik – mondta Presser Gábor a zsűriből. Fotó: TV2
A latin műfajt úgy kell művelni, mint a Seres testvérek teszik – mondta Presser Gábor a zsűriből.
Fotó: TV2

A következő állomás már a TV2 székházában volt a zsűri előtt, ahol egy Gipsy Kings-feldolgozást játszottunk el először, majd Presser Gábor azt kérte, ha van, saját dalt is adjunk elő. Roppant jólesett, amikor azt mondta, lehet játszani, de így kell művelni a latin műfajt – mesélte Antal. Friderikusz Sándor sem tudott szó nélkül elmenni a produkció mellett, szerinte a Fivérek igazi médiaarcok. Hogy ez mennyire igaz, azt jelzi, hogy az utóbbi napokban Krisztiánékat rengeteg ismeretlen jelölte meg ismerősként az egyik legismertebb közösségi portálon. Magánéletük bizonyára érdekli a hölgyeket, de ők erről nem nyilatkoznak, csak annyit fűznek a témához, hogy szeretnek szerelmesek lenni. A tehetségkutató műsor felkeltette az érdeklődést irántuk: már a TV2 Magellán magazinja is forgatott náluk, bemutatták a családjukat, a „kályhát", ahonnan indultak.

– Szeretnénk bekerülni a Megasztár döntőjébe. Még sok kihívás vár ránk, de nagy segítséget jelentenek a zenésztársaink, Szólik Tibor dobos és Jámbor Béla basszusgitáros – mondta Róbert. – Egy önálló lemez óriási lendületet adna nekünk. Ugyanakkor nem felejtettük el, honnan indultunk, milyen nehéz utat jártunk be, ezért bárhogy is alakul a sorsunk, segíteni szeretnénk a következő nemzedék zenészeit.

– A tehetségek felkarolása mellett egy musical írása is szerepel a terveik között.

Olvasóink írták

 • 10. azénéletem 2010. szeptember 13. 20:51
  „Szeretettel gratulátok! Szép a Jókai utcából idáig jutni!!!”
 • 9. Lacko84 2010. szeptember 12. 11:15
  „Baltazar!
  Itt az elérhetőségük: http://www.fiverek.hu/kapcsolat.htm
  Megéri elhívni őket,mert nagyon jó hangulatot csinálnak! Voltunk már pár fellépésükön.”
 • 8. baltazar 2010. szeptember 11. 20:40
  „Szívesen meghívnánk őket fellépni. ha valaki tudja az elérhetőséget, akkor kérem írja meg a progi100@citromail.hu -ra.”
 • 7. Bomi 2010. szeptember 11. 06:03
  „Hajráááááááá! Sok sikert!”
 • 6. kisscitrom 2010. szeptember 10. 12:42
  „Hajrá:):)”
 • 5. niemand 2010. szeptember 10. 11:46
  „Hajrá, fiúk! Nagyon szorítok, megérdemlitek a dicséretet Presszer Gábor művész úrtól és Friderikusz Sándortól. Sokat dolgoztatok érte, Hajrá Seres testvérek!l”
 • 4. tl1000s 2010. szeptember 10. 10:24
  „gagyisztár az egész műsor!”
 • 3. Lacko84 2010. szeptember 10. 09:07
  „Hajrá Fivérek! Szurkolunk! Lackó és Mariann”
 • 2. nike8 2010. szeptember 10. 08:26
  „Hajrá fiúk!!!!pusza:D”
 • 1. triniti 2010. szeptember 10. 08:25
  „Nagyon szorítunk nektek fiúk! Szeretjük a zenéteket!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénteken búcsúztatják a kis Larát

A harmadik életévében elhunyt szívbeteg szegvári Bóta Lara Szonját pénteken búcsúztatják a kistelepülés katolikus templomában. Tovább olvasom