Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Ki lesz az új igazgató?

Szentes - A szentesi önkormányzat idei 6. soros ülését pénteken 14 órától tartja a Városháza Dísztermében. Többek között tárgyalnak a képviselők a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola és Hangversenyközpont munkájáról, az intézmény igazgatói kinevezéséről.
Értékelik a Szentes Kistérség Többcélú Társulása Közoktatási Intézkedési tervének megvalósulását, megvitatják a város turisztikai helyzetének a 2000-2011 között bekövetkezett változásait a hasonló adottságú településekhez képest.

Véleményezik a távhőszolgáltatás díját, valószínű döntenek, hogy mi várható december 31. után az autóbusszal végzett helyi személyszállítási szolgáltatás területén.

A fiatalokat közvetlenül érintő témák közé tartozik, hogy ez év végéig folytatni kívánják a 8. osztályosok elsősegélynyújtó oktatását és döntenek a méhnyakrák elleni védőoltás jövőjéről. A képviselők tájékoztatót hallgatnak meg az oktatás területén 2011-ben történt átszervezések tapasztalatairól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújul a szentesi templom orgonája

A költségek 30 százalékával, ötmillió forinttal járul hozzá a város a Szent Anna-templom orgonájának felújításához. Tovább olvasom