Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Kinizsi-napok – lovagi tornával

Fábiánsebestyén - A hazai mezőgazdaság erejét szeretné megmutatni a Kinizsi 2000 Zrt. rendezvénye, amelyet a fábiánsebestyéni vállalat központjában rendeznek meg július 26-án és 27-én.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!
Az első Kinizsi Napok kapcsán Farkas Sándor, a rendező cég vezérigazgatója azt mondta, jók azok a kiállítások is, amelyeken meg lehet nézni a legújabb mezőgazdasági gépeket, de sokkal érdekesebb, ha ezeket munka közben is láthatja, akit érdekel. Erre lesz lehetőség a Kinizsi Parkban, ahol aratási, szántási bemutatóval készülnek a legújabb gépek forgalmazói. Emellett őshonos állatokat, a környékbeli kertészetek termékeit mutatják be, lovagi tornát tartanak, lesznek lovasversenyek, Szőke András színész és Bede Róbert mesterszakács közreműködésével pedig az erős ételek készítői vetélkednek. Július 26-án, pénteken az erős magyar mezőgazdaságról rendeznek konferenciát, amelyen előadást tart Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnöke és Mártonffy Béla, a Fruitveb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács igazgatója.

Olvasóink írták

 • 4. bénaimre 2013. július 22. 18:08
  „Számon lehetne kérni attól a volt országgyűlési képviselőtől aki segített a magyar föld ellobbizásában a gyurcsányi kormány aknamunkája idején,hogy miért került az ország és javaink idegen kézbe, miért kerültünk a hitelezők csapdájába. Végre egy jó törekvés. Én hiszem , hogy a magyar gazdaságnak van jövője, és az ilyen törekvéseknek is. Tudom savanyú a szőlő...”
 • 3. Puttony 2013. július 21. 21:09
  „Megy a parasztvakítás. Ez már idén a nagyon sokadik fábiáni Kinizsi attrakció...érdekes miből van erre pénz! Cirkusz már van és kenyér mikor lesz kedves képviselő úr?”
 • 2. Power 2013. július 21. 11:54
  „Az erős ételek nagyon egészségesek lehetnek...”
 • 1. pirosmedence 2013. július 21. 05:51
  „Nem a mezőgazdaság erős, hanem az, akinek rengeteg pénze, földje, hatalma és jó összeköttetései vannak - azok, akik a bérléskor hoppon maradtak, biztos nem lovagi tornát, mesterszakácsot meg konferenciát szeretnének, hanem földet, amiből meg tudnának élni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

12 milliót költhetnek az ecseri templomra

"Tavaly keltette föl Wittek Krisztina főépítész figyelmét a páratlan építészeti emlék." - Móra József Tovább olvasom