Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Kitüntették az életmentőt Szentesen

Szentes - A szentesi képviselő-testület tegnapi ülésén vette át Benedek Dávid a kormány Életmentő Érdemérmét, mert segítséget nyújtott a nyáron Mindszent és Szegvár között történt halálos kimenetelű diszkóbalesetnél. Az ünnepi kirakatversenyt a főutcai gyógynövény- és reformélelmiszer-üzlet nyerte.
Szentes polgármestere, Szirbik Imre terjesztette fel kitüntetésre azt a fiatalembert, aki segítséget nyújtott a máig emlékezetes diszkóbalesetnél Mindszent és Szegvár között. A kormány Életmentő Érdeméremben részesítette Benedek Dávidot, aki az elismerést a képviselő-testület tegnapi ülésén vette át.

A hagyományoknak megfelelően az önkormányzati grémium év végi utolsó, rendes ülésén kihirdették a karácsonyi üzlet- és kirakatrendező verseny eredményeit. Csányiné Bakró-Nagy Vera aljegyző elmondta: a népszerű versenyben 31 üzlet vett részt, és 5459 voksot számoltak össze. A legtöbb szavazatot a főutcai gyógynövény- és reformélelmiszer-bolt kapta, második lett az Ági virágüzlet, harmadik helyen pedig a Borostyán virágbolt végzett. Mindhárom egység pénzjutalomban részesült. A szavazók közül Udvardi István, Székely Antal és Urbán-Szabó Gábor ajándékutalványt nyert, amelyet a polgármesteri hivatalban vehetnek át a jövő héten.

Olvasóink írták

 • 4. polip 2007. december 19. 02:46
  „Nagyon szép tett volt! Ilyen emberből kéne nagyon sok!!!!”
 • 3. Katona-Kis Elekné 2007. december 15. 19:55
  „Gratulálok, nagyon szép!”
 • 2. Katona-Kis Elekné 2007. december 15. 19:55
  „Gratulálok, nagyon szép!”
 • 1. Marcsika 2007. december 15. 07:16
  „Szivből gratulálok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pódiumbérletet terveznek Szentesen

Májusban még megtartják az utolsó bérletes előadást a szentesi Tóth József Színházteremben, amelyet… Tovább olvasom