Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Korizás és forró csoki a jégpályán

Szentes - Ismét benépesült a negyedik évadát kezdő Frigo-jégpálya. Rendszeresen járnak ide edzeni jégkorongosok, csúszkálhatnak az iskolások is, de nem csak a sportolási lehetőség, hanem a bárban kapható finom forró csoki is messzire viszi a létesítmény hírét.
- Az első három évben ki kellett tapasztalnunk a három célcsoportunknak leginkább megfelelő nyitva tartást. Mostanra kialakult, hogy a korongosok esti, éjszaki időpontban veszik birtokba a pályát, az iskolásokat hétfőtől péntekig délelőttönként fogadjuk, csütörtöktől vasárnapig délután és este pedig a nagyközönség hódolhat a korcsolyázásnak. Sok véleményt gyűjtöttünk be, így vezettünk be 1 és 2 órás turnusokat is, előbbi egy kezdőnek éppen megfelel, utóbbival inkább a gyakorlottabb korisoknak kedvezünk - mondta ifj. Magyar József, a jégpályát is üzemeltető Szentes-Frigo Kft. ügyvezető-igazgatója.

Korizás és forró csoki a jégpályán - GALÉRIA

Minden szezon végén újraélezik a korcsolyaélezőt és a jégtisztító gépet, évad kezdetkor pedig új jégszobor-kollekcióval is várják a vendégeket, melyeket egy világbajnok budapesti jégszobrász készít, és a négy hónapos szezon alatt megcsodálhatók egy jéghűtőben.

Minden szolgáltatásukat a tavalyi áron kínálják, beleértve az iskolások szállítását is. Az ügyvezetőtől megtudtuk azt is, hogy kezdetben az önkormányzat havonta egy alkalmat biztosított a diákok számára korcsolyázásra a pályán, az összeget átutalták az iskoláknak. Tavaly már csak egy alkalomra csökkent ez a lehetőség, a szigorúbb költségvetés miatt. Ifj. Magyar József bízik abban, hogy ez a segítség ebben a tanévben is meglesz: minden iskolás, beleértve az egyházi fenntatású intézményeket is, a négy hónapos szezon alatt egyszer le tud menni a város pénzéből korizni. A diákok kozgósítása egyébként a testnevelőtanárokon múlik, minden mást a jégpálya üzemeltetői adnak. Újdonságként említette az ügyvezető azt a két exkluzív ivókutat, amit az öltözőben helyeztek el, kifejezetten a gyerekek kedvéért.

Mindenesetre a nagyközönség már nagy kedvvel csúszkál a pályán, és kortyolhat akár forró csokit a bárban. Az ízletes italt Olaszországból rendelik, s már híre ment a finomságnak, ez iránt van a legnagyobb kereslet a bárban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesemondó iskolások versengtek Szentesen

Két évtizedes hagyományt folytatva rendezték meg tegnap a szentesi Deák-iskolában az alsó tagozatosok megyei mesemondó versenyét. Tovább olvasom