Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Körülrajongták Jakabos Zsuzsannát

Szentes – Szeretem az ilyen felkéréseket, Szentesen még soha nem jártam, nagyon jók a benyomásaim – közölte Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszó.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A szervezők őt kérték fel, hogy a hétvégén rendezett 18. Óvodától az Olimpiáig Nemzetközi Úszóverseny háziasszonya legyen. Az úszónő elmondta: egri edzőtáborozásból érkezett a Kurca-parti városba, nemzetközi versenyekre készül, idén számára a legfontosabb megmérettetés a berlini Európa-bajnokság lesz. Megdicsérte az épülő fedett uszodát, véleménye szerint egy ilyen beruházás hatalmasat tud lendíteni egy közösség sportéletén. Ebben az esemény egyik fővédnöke, Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya is egyetértett. Neki is ez volt az első szentesi látogatása, az épülő sportuszodához gratulált a városnak.

A kétnapos verseny a Mars Magyarország vándorserlegért zajlik – árulta el a szervező, a helyi úszóklub képviseletében Paulovics Tamás. Számos magyarországi városból, valamint Aradról, Marosvásárhelyről és Temesvárról összesen több mint 250 nevezés érkezett.

A sportolónő volt a verseny háziasszonya, közben türelmesen állta a rajongók rohamát. Fotó: Králik Emese
A sportolónő volt a verseny háziasszonya, közben türelmesen állta a rajongók rohamát. Fotó: Králik Emese

A szentesi versenyen Jakabos Zsuzsanna minden számban elindult, közben türelmesen, mosolyogva állta a rajongók „rohamát". Autogramot adott pólóra, törölközőre, úszósapkára, ha a gyerekek közös fotóra kérték, arra is szakított időt. A Szentes Városi Úszóklub 12 éves sportembere, Szabó Dániel is kért tőle egy aláírást a pólójára, a futamokról pedig azt mondta: természetesen nyerni szeretne saját számában, 100 méter mellen. Bejött a „terve", az ő nyakába is aranyérem került.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyházat kapott a sorozatbetörő

Ítéletet hirdettek tegnap a szentesi bíróságon a sorozatbetörésekből élő helybeli H. I. ügyében. Tovább olvasom