Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Különös halálesetek Szentesen

Szentes - Elektromos fűrésszel vágta el a torkát egy szentesi férfi. A tragédia mélyen megrázta a családot, a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az utóbbi napokban több különös haláleset történt Szentesen.
Rendkívül szerencsétlen módon végződött a favágás B. S. számára a napokban Szentesen. A 77 esztendős férfi a Petrovics Soma utcai ház udvarán akácfát aprított téli tüzelőnek, amikor bekövetkezett a tragédia. A rendőrség adatai szerint a férfi vélhetően megbotlott, hanyatt esett, és közben magára rántotta a működő láncfűrészt.

Holttest a kukoricásban

Egy hatvanesztendős nő holttestét találták meg szerdán a munkások a Pankotai Agrár Rt. egyik kukoricatáblájában. A vizsgálatok szerint a nő egy hónapja lehetett halott. Éppen ennyi ideje kerestették hozzátartozói K-né R. M.-et a rendőrséggel. Az asszony búcsúlevelet hagyott hátra, melyben családi problémákról írt. A nyomozók több üres gyógyszerlevelet találtak mellette, valamint egy folyékony gyógyszert mérő üvegcsét is. A nő valószínűleg öngyilkosságot követett el. Gyerekek vették észre, hogy meghalt egy hajléktalan szentesi férfi a volt Esze Tamás laktanya közelében lévő melléképületben. A gyerekek szóltak egy felnőttnek, aki bejelentést tett a rendőrségen. Az elhunytat ismerősei révén sikerült azonosítani, halálát tüdőrák okozta.

Terdik Tamás nyomozó lapunknak elmondta: az idős férfinak volt még annyi ereje, hogy a hosszabbító konnektorból kihúzza a vezetéket. A rendőrség tájékoztatása szerint az elhunyt fia próbált meg segíteni édesapján, hozzáértő módon, hiszen valamikor ápoló volt, ez azonban nem járt sikerrel, a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A holttest hanyatt feküdt, körülötte pedig aprított akácfák voltak.

Az Ilona-parti városrészben, a ház kapuján gyászjelentés emlékeztet a tragédiára. A csendes, kertekkel tarkított, békés környéken lévő házban az elhunyt testvérét találtuk otthon. Bokor Katalin elhárította érdeklődésünket, nem akart beszélni fivére haláláról. Közölte: a fájdalom attól nem lesz kisebb, ha világgá kürtöli. A család egyetlen tagja sem kíván nyilatkozni az ügyben.

A közvetlen szomszédok egyike valósággal elmenekült, amikor megtudta, hogy a minap bekövetkezett tragédiáról szeretnénk kérdezősködni, s csak hátravetve mondta azt a kerti kapuból, hogy ő nem tud semmit. Egy másik asszony, aki valamivel távolabb lakik a baleset helyszínétől, azt állította, hogy csak látásból ismerte az elhunytat, és nem tud róla semmi közelebbit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még nem fogadták el az igazgatót a szentesi gimnáziumban

Szentes - Inokai-Tóth László igazgatónak egyelőre nem sikerült elfogadtatnia magát a szentesi… Tovább olvasom