Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Laktanyákat látogat a polgári szövetség

A NATO-n belül egyedül vállalt speciális feladata lehet a magyar hadseregnek a víztisztítás - jelentette ki a Fidesz honvédelmi munkacsoportjának tagja tegnap szentesi sajtótájékoztatóján.
Nyitrai András országgyűlési képviselő a Fidesz honvédelmi mukacsoportjának tagjaként tett látogatást Farkas Sándor társaságában a szentesi műszaki dandárnál. Szerzett tapasztalatai alapján elmondta, hogy a magyar technológiával Magyarországon készült és mentési célokat szolgáló víztisztító berendezés egyedülálló a maga nemében, melynek birtokában az észak-atlanti katonai szövetségen belül megkerülhetetlen szerepet tölthet be a magyar honvédelem. Nyitrai András és Farkas Sándor ittak a Kurca megtisztított vizéből, és elégedettséggel nyugtázták, hogy nem egyszerűen alkalmas emberi fogyasztásra, de felettébb tiszta.

A szentesi műszakiak által használt berendezés az alakulat saját képessége, a II. Rákóczi Ferenc műszaki dandár felszereltségét és állpotát igen jónak értékelék a politikusok. Nyitrai megfogalmazta, a szentesi laktanya minősége különbözik más hazai táboroktól, melyeket ebben az időszakban végiglátogat a Fidesz. A polgári szövetség szerint a hon védelmének színvonala nem süllyedhet a jelenlegi szint alá, a katonai munka teljesítménye pedig nem a jelenleg szolgálatot teljesítőkön múlik. A Fidesznek feltett szándéka, hogy választási győzelem esetén fejlessze a hadsereget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cigánykiállítás

Romákról szóló vándorkiállítás járja az országot. Most a szentesi helyőrségi klubban mutatják be:… Tovább olvasom