Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Leforgatta első videoklipjét a Zone63

Szentes - A szentesi industrial metal banda, a Zone63 "Shadows of the Past" című száma elindult a dunaújvárosi Trenderfilm produkció versenyén. Ezáltal jutottak ahhoz a lehetőséghez, hogy elkészíthessék első videoklipjüket. November 25-én utaztak el a filmstúdióhoz, hogy a több helyszínen is forgassanak a stábbal.
- A zenekar tagjai közül senkinek nem volt még hasonló élménye, nem igazán tudtuk, hogy mire leszünk képesek. Hála Istennek minden aggodalom gyorsan szertefoszlott. Mindent ki tudtunk hozni magunkból, ami ehhez a számhoz kellett. Úgy gondolom, hogy egy nagyon hangulatos, és minőségi munka az, amit a Trenderfilm munkatársainak jóvoltából végezhettünk Dunaújvárosban. Rengeteget jelentett a közvetlenségük és profizmusuk. Az anyag rendezője és vágója Májer Emese, az operatőr pedig Végh Zoltán volt. Külön köszönettel tartozunk Balázs Évinek, a klip női szereplőjének, aki a forgatás egésze alatt rendelkezésünkre állt, segítette a munkánkat. Reményeink szerint hamarosan egy mindenki számára élvezetes, egyedi alkotást tudunk bemutatni. A hazai metálzenei szférában igencsak rétegzenének számít, amit csinálunk, bízunk benne, hogy ezáltal szélesebb körökbe is eljut a hírünk és jobban megszerettethetjük az industrial metal-t - tudtuk meg Spitzer Jenőtől, a Zone63 gitárostától.

Leforgatta első videoklipjét a Zone63.
Leforgatta első videoklipjét a Zone63.

Pár héten belül várható egy werkfilm, majd hamarosan a videoklip megjelenése. A zenekar azt is elárulta, hogy első, Desires című albumukat január-február környékén szeretnék megjelentetni, amit egy néhány állomásból álló kis-turnén is népszerűsítenének.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tisztújításra ítélték a vadásztársaságot

Megsemmisítette a Szegedi Törvényszék a Fábiánsebestyéni Önkormányzati Vadásztársaság két tavalyi közgyűlésének határozatait. Tovább olvasom