Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Leköszönt a szentesi testület

Szentes - Szirbik Imre polgármester egy-egy emléklappal megköszönte a képviselők négyéves munkáját.
Hosszas vita előzte meg pénteken a szentesi képviselő-testületi ülésen azt a döntést, hogy ki legyen a könyvtár igazgatója. Azért kellett pályázatot kiírni, mert a korábbi vezető elhunyt, az elmúlt hónapban átmeneti irányítás alatt állt az intézmény, a feladatot Szűcs Ildikó kapta meg. A pályázatát ő is benyújtotta, rajta kívül két aspiráns, két férfi jelentkezett, az ülésen az egyikük meg is jelent. Szóvá tette, hogy a hét elején tartott bizottsági meghallgatáson nem vett részt, pedig szeretett volna, ennek pedig szerinte az az oka, hogy nem értesítették őt a lehetőségről, nem kapta meg az elektronikus levelet. A képviselők javasolták: a jövőre nézve vonják le ebből a fiaskóból a tanulságot, ilyen fontos ügyekben mindig győződjenek meg arról, hogy sikerült-e kézbesíteni a meghívót. Végül 9 igen szavazattal Szűcs Ildikót bízták meg a bibliotéka vezetésével.

Szirbik Imre (MSZP) polgármester egy-egy emléklappal megköszönte a képviselők négyéves munkáját, mindenki büszkén állhat a szentesiek elé, szögezte le. Akit nem választanak újra, ne keseredjen el, aki pedig bekerül a városházára, ne bízza el magát, mondta. Személyes búcsúajándékot kapott Halmai István (Fidesz), aki idén nem méretteti meg magát. A munkája miatt naponta ingázik Szentes és a megyeszékhely között, így nem tudná lelkiismeretesen ellátni a feladatot, indokolta a döntését. A városatya a tőle megszokott humorral zárta le a helyhatósági munkáját. – Annyi előnyöm van a többiekhez képest, hogy én már biztosan tudom: nem jutok be – közölte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Böbike attól fél, az utcára kerül

Korábban a fura családi viszonyok nehezítették Herczeg Erzsébet életét, mindennek a tetejébe a mozgássérült asszony aláírt egy papírt, amit nem kellett volna. Most árverezés előtt áll a ház, amelyben él. Tovább olvasom