Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Letették a sürgősségi betegellátó osztály alapkövét

Szentes - Letették a sürgősségi betegellátó osztály alapkövét a szentesi Dr. Bugyi István Kórházban, indul az 530 milliós beruházás.
Az intézményt fenntartó megyei önkormányzat uniós forrást nyert a munkára, amelyet a KÉSZ Építő Zrt. végez el, várhatóan jövő augusztusra. Az ünnepélyen Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke és Baráth Lajos, a kórház főigazgatója arra emlékeztetett, hogy a betegek gyors ellátása sok helyen nem megoldott az országban, a szentesi beruházás itt nagy lépés a megoldás felé. Farkas Sándor országgyűlési képviselő utalt rá, hogy a 2002 óta szolgáló sürgősségi befogadóhely bővítése csak egy azoknak a fejlesztéseknek a sorában, amelyeket a kórházban terveznek.

A mostani beruházás révén új épületszárny készül, sürgősségi gyermekambulancia és belgyógyászati, valamint sebészeti, traumatológiai ellátóhely létesül, új műszereket, gépeket kap az osztály, éjjel-nappal használható lesz a helikopter-leszálló.

Olvasóink írták

  • 1. zombor 2010. szeptember 22. 07:14
    „Erőltetett menet!Ezek az alapkőletétek már nem u.a-ok....
    Kár volt a gimis buliért,amit jól elkúrt a fityisz. ne csodálkozzanak , hogy már a fórumozók is bojkottálják az
    efféle szánalmas megmozdulásokat...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kastélyotthonok: eljárt az idő

Évente 80 millió forintot spórolhatna meg a Csongrád megyei önkormányzat, ha a nagymágocsi és derekegyházi kastélyban működtetett szociális otthonokat új helyre költöztetné. Tovább olvasom