Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 13°C Még több cikk.

Lezárják a szentesi utcát

Szentes - A városközpont-rehabilitáció következő üteme egy hatósági jóváhagyás miatt egyelőre csúszik pár napot, ismertette Szirbik Imre polgármester azon a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen a munka következő üteméről számoltak be.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

– Az utolsó, nagy falat követezik. A területet a jövő héten adják át a kivitelezőnek. A lakosoktól türelmet kérünk, erre szükség lesz a következő hetekben. A Tóth József utcaiak megnyugtatására elmondhatom, hogy az utca – az átalakítás főbb paramétereinek megtartása mellett, apró változásokkal – egyelőre egyirányú lesz, de úgy, hogy ha ez mégsem válik be, megmaradjon a kétirányúsítás lehetősége – fogalmazott.

Amire a városvezető utalt, arról lapunk is beszámolt. A Tóth József utca lakosai egy fórumon tiltakoztak az egyirányúsítás és a buszközlekedés odaterelése ellen. Úgy tűnik, a kérésüket meghallgatták, mert a jelenlegi álláspont szerint – tesztüzemben – csak a kisebb méretű, helyi járatok mennek majd arra. A nagyobb, távolsági buszok a rendelőintézet mellett, a húsboltnál állnak majd meg, onnan a Batthyányi és a Rákóczi utca felé veszik az irányt. A napokban lezárják a Petőfi utcának a Szabadság tértől a Kossuth téri körforgalomig tartó szakaszát. Szirbik Imre elmondta: az első lépés az Ady Endre utca lett volna, de figyelembe vették az üzlettulajdonosok kérését, miszerint az iskolakezdés előtti bevásárlások idején még lehessen a boltoknál közlekedni.

Olvasóink írták

  • 1. Okoskatörp 2013. augusztus 04. 14:23
    „A Petőfi utca ezen szakaszán az aszfalt nem 2006-ban lett felújítva?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kovács Regina tudni akarja, miért halt meg a kislánya

Egy éve halt meg szülés közben egy ikerpár egyik tagja a szentesi kórházban. Tovább olvasom