Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Lezárult a szentesi belváros-felújítás

Szentes - Lezárult a három éve folyó, közel húsz elemből álló városközpont-rehabilitációs program Szentesen. A projekt összköltsége 887 millió forint volt, ennek háromnegyedét az Európai Unió és a magyar állam fizette.
Megújult sok más egyéb mellett a Kossuth téri körforgalom, a Fehér ház, a Petőfi utca, a Szent Miklós tér környéke. Csütrötökön a projektzáró sajtótájékoztatón Szirbik Imre polgármester az időközben felmerült nehézségekre, például a gazdasági válságra is emlékeztette a megjelenteket. – Csak a belváros szépül, ezt vetik időnként a szemünkre. Én nem így látom. Ahogy a lakásnak is vannak különböző helyiségei, egy településnek is különböző részei vannak. Most felújítottuk azt a részét, ahol a vendégeket fogadjuk. A külső részekre is gondot fordítunk, teljes az összközműhálózat, a napokban az utolsó földes utca is aszfaltot kapott – hangoztatta.

Labádi-Fébert Andrea projektmenedzser arról számolt be, hogy a beruházáshoz számos miniprojekt, kulturális és sportprogram is kapcsolódott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampányízű lett a csanyteleki szennyvízvita

Csanyteleken öten indulnak a polgármester-választáson. Fórum- és kampánytéma lett a szennyvízberuházás. Tovább olvasom