Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Lukács Laci Szentesen gyűrte össze a lepedőt

Szentes – Meglepő hírrel indította a 2012-es évet a Tankcsapda, január elején szakítottak gitárosukkal, Cseresznyével. Az új felállással április elejétől indult országos turnéra Magyarország egyik legsikeresebb rock zenekara, melynek egyik állomása lesz Szentes, április 20-án. A koncertről és a zenekarról kérdeztük Arató Mátyást, szervezőt.
- A 90-es évek óta koncertezik a Tankcsapda Szentesen - kezdi Arató Mátyás, aki már több mint két évtizedes barátságot ápol a zenekarral. Az együttes szentesi koncertjének szervezőjétől megtudjuk: a Tankcsapdában jelentős változások történtek, 19 év után Cseresznye kivált az együttesből. - Úriember módjára azt a választ adták, hogy elfáradt a kapcsolat. A mostani turnéval az új felállást népszerűsítik, egy új elképzelést. A Zanzibar és a Mafia zenekarokból ismertté vált Sidlovics Gáborral folytatják tovább. Talán ők is úgy voltak vele, hogy az új tag, vérfrissítést jelenthet a zenekar életében. Biztosan sokan lesznek, aki szerint ez már nem az a Tankcsapda. De azt ne felejtsük el, hogy az együttes legfontosabb embere Lukács Laci, amíg ő ott van, addig Tankcsapda, a Tankcsapda – mondja a szervező.

 Az új felállással április 20-án érkeznek Szentesre a Tankcsapda.
Az új felállással április 20-án érkezik Szentesre a Tankcsapda.

- Ez a zenekar mindig ragaszkodott a közönségéhez. Szentesen 350 főnek is ugyanúgy játszanak, mint a Szigeten több 10 ezer rajongónak. Ez is azt bizonyítja, hogy ez nem egy befásult, kifáradt zenekar, hanem szeretik, amit csinálnak – magyarázza Arató. Lukács Lacinak személyes kötődése is van a városhoz. A 90-es években egy szentesi lánynak, old school módon udvarolt. - Még a 2009-es szentesi koncertjük előtt elmondta, hogy kevés olyan város van Debrecenen kívül, amihez ennyi szál kötné. A Gyűrd össze a lepedőt velem című dalt például ez a szerelem inspirálta. Akkoriban be lehetett vele ülni, meginni egy sört a Matyiban, ma már ez elképzelhetetlen. Nem miatta, hanem egy lépést sem tudna tenni a rajongóktól – teszi hozzá Arató Mátyás. A Tankcsapda április 20-án pénteken játszik Szentesen, a Művelődési és Ifjúsági Házban. Az előzenekar a Los Vegas lesz. Kapunyitás 19 órakor.

Olvasóink írták

  • 2. huncujka 2012. április 17. 23:21
    „2990.- de már elfogyott úgy tudom”
  • 1. picipest 2012. április 17. 23:07
    „jegyárak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél hónapot késett az ösztöndíj

Két hetet késett az állami ösztöndíjak kifizetése a szentesi Zsoldosban - a gyakorlati képzőhelytől járó ösztöndíj két hónapja csúszik.
Tovább olvasom