Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Ma választanak szentesi igazgatót

Szentes - Egyelőre nem tudni, ki lesz az új szentesi integrált intézmény, a Horváth Mihály Gimnázium és Boros Sámuel szakközépiskola igazgatója. A megyei közgyűlés ma rendkívüli ülésén dönt a direktor személyéről.
Az átszervezések nyomán Szentesen a négy középiskola összevonásával két új intézményt hozott létre a fenntartó megyei önkormányzat. A Zsoldos és a Pollák vezetésével Dongó Lászlót bízták meg egy évre. A Horváth Mihály Gimnázium és a Boros Sámuel Közgazdasági Szakközépiskola összevonásából született új intézménynek azonban egyelőre nincs igazgatója. A megye elöljárói Cseuz Lászlónak szavaztak bizalmat, a gimnázium volt testnevelő tanára azonban néhány nap után lemondott posztjáról. A felmentett gimnáziumigazgató, Bácskainé Fazekas Márta és a szakközépiskola-igazgató, Pádár Zoltánné megbízatása tegnap járt le.

Ma a megyei közgyűlés rendkívüli ülést tart, amelynek egyetlen napirendi pontja van, a Horváth Mihály Gimnázium és Szakiskola igazgatójának megválasztása. A megyei önkormányzat sajtófőnöke, Péter Árpád tegnap lapunk érdeklődésére elmondta: az előterjesztésben azért van kipontozva a majdani direktor neve, mert a képviselők a rendkívüli közgyűlésen ismerik majd meg a jelölt nevét, az előterjesztés tehát úgynevezett „letett anyag". Arról, hogy kit javasol a megye Szentesre igazgatónak, a sajtófőnök nem tudott nyilatkozni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A beköltözés még később

Szentes - Folytatódik a héten Szentesen a református nagytemplomi egyházközség főtéri idősek… Tovább olvasom