Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szentes hírek > Maga nem Gyurcsány Ferenc?

Maga nem Gyurcsány Ferenc?

Szentes - A zöldségpiacon kezdte szentesi látogatását csütörtök reggel Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke. A vendéget kisebb tömeg várta, többek között a város polgármester, Szirbik Imre is üdvözölte.

Králik Emese - 2012.04.05. 13:40
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Munkatársai, kísérői körében járta a piacot és beszélgetett az emberekkel, akik közül többen – jellemzően az idősebb generáció – nagy örömmel fogadták az egykori miniszterelnököt. Az első néhány méteren Gyurcsány Ferenc gáláns gesztust gyakorolt: egy csokor nárcisszal lepte meg a társaságában tartózkodó független, ám a DK-hoz tartozó politikust, Vadai Ágnest.

- Feltétlenül kóstolják meg a csíramálét – javasolták a szentesiek a vendégeknek, akik először nem tudtak mit kezdeni az információval, mert eddig soha nem hallottak erről a jellegzetes környékbeli finomságról. Később a csarnokban Gyurcsány egyik munkatársa valóban vásárolt belőle: a tapasztalataikról már nem tudunk beszámolni.

Gyurcsány Ferenc Szentesen - GALÉRIA

- Maga nem Gyurcsány Ferenc? – kérdezte meglepetten egy lányka az egyik asztal mögül. – Mondták már, hogy hasonlítok rá – felelte a megszólított elnök, majd a forgalomról és a húsvéti készülődésről faggatta az ifjú eladót. – Lehet tőle kérdezni? – morfondírozott félhangosan egy idős hölgy. A bátorítást és gyors bemutatkozást követően a „mondja, Szepesiné angyalom" felszólításra elpanaszolta, hogy a fia hiába tanult sokat, régóta nem talál munkát.

A Gyurcsány köré gyűlő asszonyok azt mondták, hogy „az elmúlt években az egész ország a terror háza lett" és sajnálkoztak, hogy már nem a volt miniszterelnök vezeti az országot. – Így van ez, néha nyer az ember, időnként pedig veszít – hangzott a válasz. – Nézze csak, mit hoztam magának – bontogatott egy néni egy borítékot. Kiderült: egy régi, Gyurcsányt ábrázoló újságkivágást őrizgetett, arra kért most autogramot a Szentesre látogató politikustól. A körben álló nyugdíjasok közül valaki ígéretet tett, hogy ha legközelebb a városba látogat, feltétlenül értesítse: ebéddel várná a pártelnököt. – Tudja mit, elmegyek ma egy kávéra – válaszolta rövid töprengés után, ám a mai nap biztosan nem lesz egy új barátság kezdete, a néni ugyanis határozottan kijelentette: ma nem jó, dolga van.

Gyurcsány Ferenc Szentesen - GALÉRIA

- El sem hiszem, hogy tényleg itt van, mennyivel másabb, mint a tévében – örvendezett egy idős úr. – Nagyon emberséges, szeretjük – fűzte hozzá két hölgy, akikről annyit tudtunk meg, hogy testvérek és a húsvéti bevásárlást intézték a piacon, amikor meglátták a prominens látogatót. Gyurcsány eközben lángost vásárolt, majd folytatták szentesi körútjukat. Arról, hogy mindenki mégsem örült maradéktalanul a látogatásának, a piacon kívül bizonyosodtunk meg. Egy telefonfülkére ragasztott valaki egy kis plakátot, amelyből az derült ki: a készítője egyáltalán nem látja szívesen a politikust Szentesen.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 72. nádiposzáta 2012.04.13. 07:52

71. jtozso 2012.04.12. 21:37 ...fejezd be a személyeskedést ,,,nem tértem ki rá,,csak az adott témával foglalkozz!!!!

Moderálásra küldöm 71. jtozso 2012.04.12. 21:37

nádiposzáta!4
Távol áll tőlem az utasítgatás csupán a tényeket közöltem,de te egyébként a megnyilvánulásaid alapján orvosi eset vagy.

Moderálásra küldöm 70. nádiposzáta 2012.04.12. 11:45

69. jtozso 2012.04.11. 09:46
Na figyelj ,ne utasítgass , a te véleményed nem érdekel hiába próbálod sulykolni,igazságot nem tűritek ,de az biztos hogy a kommunista blokkban szerzett diplomákat nyugaton nem tekintették tudásnak diplomának ,újra vizsgáztatták aki a tanulmányát folytatni kívánta vagy megélni akart belőle.Mert nyugaton tudják hogy az olyan szemétbe kidobott műdiplomák nem tudás alapon íródtak.

Moderálásra küldöm 69. jtozso 2012.04.11. 09:46

nádiposzáta!!!!!!!!!!
hagyd már abba a hüjítést!!
Minden családtagom(gyermekeim is)a Magyarországon szerzett diplomával és egyéb szakirányú végzettségekkel dolgoznak a végzettségüknek megfelelő szakterületen,mint említettem van aki több mint 20 éve és van aki 10 éve.
Nem riportokból és hallásokból tudom mint te.

Moderálásra küldöm 68. nádiposzáta 2012.04.11. 02:09

Ha nem a diplomájához kötődő munkát végzett akkor nem kérik az újra vizsgát, ha a tanulmányaiból szeretne megélni nyugaton nem fogadják el a keleti blokk eredményeit, úgy hogy nem kell letagadni ami igaz.Ezt pedig Dobos Attila mondta el.

Moderálásra küldöm 67. jtozso 2012.04.10. 13:54

Fejezzük be a hüjítést!!!
Nekem két családtagom több mint 20 éve külföldön él az egyik diplomás a másiknak is vannak képesítései,egyiknek sem kellett semmiből újravizsgázni.
Nem szabad felelőtlenül olyanokat állítani,amit nem tudunk.Ausztriában is van közvetlen hozzátartozóm több mint 10 éve és nem kellett neki sem semmiből újravizsgázni.

Moderálásra küldöm 66. nádiposzáta 2012.04.10. 11:37

Nyugaton nem fogadták el a keleti blokk szakvizsgáit ,ma is érvényben van,A jövőben a keleti blokkból, így a Magyarországról érkező szakképzésbe külföldön vállal munkát, és külföldön teszi le a szakvizsgáját ... Ausztriában nem fogadták el a Magyarországon megszerzett szakvizsgákat.Én meg ugy tudom hogy Bugyi Tanár fiának is nyugaton ujra kellett vizsgáznia ,ő is megjárta azt a létra fokot mint Dobos Attila , éjszakai ügyeleteket vállalt , nem tudott elhelyezkedni a tanult szakmájában az adott ország nyelvét megtanulta , ugy tudom keserves évek voltak ,tanulni ,dolgozni , nem ingyen kapta az oktatást.

Moderálásra küldöm 65. jtozso 2012.04.10. 09:42

nádiposzáta
Dobos Attila esetét nem tudom,de a korabeli sajtó nem utal rá,azt viszont tudom,hogy a szentesi Bugyi Tanár úr fiának nem kellett újra vizsgázni Németországban és még sokat tudnék felsorolni a közeli ismerőseim köréből is.

Moderálásra küldöm 64. nádiposzáta 2012.04.09. 14:09

63. jtozso 2012.04.09. 12:05 ...Bizony hogy igaz ,kérdezd Dobos Attilát Mary Zsuzsival disszidált ,újra kellett vizsgáznia mint fogorvos ,nem fogadták el szoc országokból a végzettséget.

Moderálásra küldöm 63. jtozso 2012.04.09. 12:05

nádiposzáta
"Úgy gondolom mindenki emlékszik erre, akik az átkosban(kádárérában) kidisszidált nyugatra ,vagy még érvényben van most is ,hogy a szoci országokban tanult diplomások eredményét nem ismerték el nyugaton ,újra le kellett vizsgázni úgy folytathatja a a megszerzett tudását."
EZ NEM IGAZ .


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...