Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Második taniroda a Borosban

Szentes - A szentesi Boros Sámuel Szakközépiskola és Szakiskolában a nyári szünet ideje alatt különösebb változás nem történt, leszámítva azt, hogy sikerült pályázati forrásokat szerezni egy második taniroda kialakítására.
Az iskolában közgazdasági és kereskedelmi marketing képzés is folyik, a tanórákon szerzett ismeretek mellett itt sajátítják el a diákok a gyakorlati alapokat.

Szeptember 3-án három kilencedikes osztályban mintegy 90 diák kezdi meg tanulmányait, közgazdaságtan, kereskedelem-marketing, illetve a humán orientáció, valamint egészségügy szakmacsoportban.

A tanévnyitó szeptember 3-án, 8 órakor lesz.
A Borosban szeptember 3-án, 8 órakor lesz a tanévnyitó.

A szakképzés ágon az idén sikerült megszervezni az általános asszisztens képzést. Kétéves oktatásról van szó, a nyári gyakorlatot majd a helyi kórházban töltik el a tanulók. Emellett a pénzügyi-számviteli ügyintéző- és a külkereskedelmi üzletkötő képzés is beindul.

A 9. évfolyamon tanulók számára bevezetik a mindennapos testnevelést. Továbbá egy Támop pályázat anyagi forrásait felhasználva, a helyi Művelődési Központtal közösen fogják az iskolai szabadidős tevékenységet szervezni, irányítani. Természetesen, a hagyományos „közgés" rendezvényeket is megtartják majd.

A tantestületben változás nincs, egy egészségtan tanárral bővül a tanári kar.

A tanévnyitó szeptember 3-án, 8 órakor lesz. Azt 4 osztályfőnöki óra követi, ahol a tanév feladatairól lesz szó, másnap pedig már kezdődik a tanulás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkérdeztük az olvasót: Mikor vitte utoljára szervizbe az autóját?

Ezúttal arról faggattuk a szentesi olvasóinkat, hogy mikor vitték utoljára szervizbe a kocsijukat? Tovább olvasom