Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 3°C Még több cikk.

Megasztár 5: majdnem kiestek a Seres fivérek

Szentes - Csak a zsűri jóindulatán múlt, hogy a TV2-n futó Megasztár szombat esti adásából nem a szentes-csongrádi Fivérek búcsúztak.

A szegedi Varga Detti előző heti kiesése után kis híján ismét Csongrád megyei versenyzőtől búcsúztak a Megasztárban. A szentes-csongrádi Fivérek együttes ugyanis annak a két előadónak az egyike volt, amely szombat este a legkevesebb nézői szavazatot kapta. A szabályok értelmében tehát a zsűri elé kellett állniuk annak a Csonka Andreasnak az oldalán, aki sokak szerint az egyik legtehetségesebb énekes az egész mezőnyben.

– Félelmetes helyzet volt, amire nem számítottunk, hiszen a legerősebb dalunkat énekeltük ebben az adásban, és jól is sikerült – mondta el Seres Anti. – A döntésre várva viszont már elkönyveltük magunkban, hogy pakolnunk kell, hiszen Andreast nagyon sokan szeretik, és esélyesebbnek tartottuk magunknál.

A zsűrinek köszönhetik a Fivérek a bentmaradást. Fotó: TV2
A zsűrinek köszönhetik a Fivérek a bentmaradást.
Fotó: TV2

Ők is meglepődtek tehát, amikor a zsűri meghozta döntését: a Fivérek maradhatnak tovább a versenyben. Utólag úgy gondolják, talán azt nem tudták a nézők és a zsűri sem megbocsátani a felvidéki énekesnek, hogy felkészületlenül, gyakorlatilag halandzsa szöveget előadva állt színpadra a La camisa negra című számmal.

A szentes-csongrádi fiúk most újult erővel készülnek a következő hétre, sőt: stílusváltást terveznek.

Megasztár 5. - Fivérek : Cancion del Mariachi

– Funkyban, illetve Zorán- és Presser-számokban is, úgy érzem, jók vagyunk, hamarosan ezt az oldalunkat is szeretnénk bemutatni – árulta el Anti. Annak pedig, hogy megérintette őket a kiesés szele, nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget.

Bence simán továbbjutott

A szegedi Gusztos Bence gond nélkül továbbjutott a Mega-
sztár következő fordulójába, igaz: az ő rajongói sem lehettek teljesen nyugodtak. Míg a műsor kezdetekor a második helyen állt, az adás végéhez közeledve már a mezőny hátsó felében kullogott a szavazatszámok alapján. Hogy végül hányadik helyen végzett, azt nem tudni, de az biztos: bár a zsűri előadásmódját kifogásolta, énektudása ezen az estén az egyik legmeggyőzőbb volt.

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. Nykyta 2010. október 16. 13:03
  „Szép volt fiúk! Nagyon jól nyomtátok!Úgy néz ki most nem aludtak a szavazók, ha lehet következőleg se aludjatok!”
 • 30. gbruno 2010. október 16. 00:40
  „Tovább jutottak! Így tovább!”
 • 29. gbruno 2010. október 15. 17:57
  „Remélem, kapnak ma elég szavazatot! Rajtam nem múlik!”
 • 28. Nykyta 2010. október 15. 15:39
  „Robi! Gratulálunk a picihez!:)”
 • 27. gbruno 2010. október 14. 22:00
  „Nos, Szentes, Csongrád, mi több, egész Csongrád megye: ébresztő!
  Holnap adás és szavazás!
  Ne már. hogy Kiskunhalas lepipálja Szentest és Csongrádot, no meg Congrád megyét együtt!
  Hajrá! Szavazás!
  FIVÉREK!!!”
 • 26. gbruno 2010. október 13. 23:19
  „A nagykörösi polginak az a dolga, hogy a sajátja mellett buzdítson. Jó lenne, ha Szentes meg Csongrás nem aludna most be szavazás helyett.”
 • 25. Nykyta 2010. október 13. 21:03
  „Jól játszottatok fiúk!Csak így tovább.Jó számot adtatok elő,nem veletek volt a baj,hanem a szavazókkal. Tudomásom szerint azért mentek a Megasztárba, hogy mások/máshol is hallják/felfedezzék a tehetségeiket.Az a nagykőrösi srác is csak azért jutott tovább mert a polgármester felhívta a városi lakókat a szavazásra amúgy semmi hangja nincs annak a gyereknek(ő már a legelső döntőben kiesett volna,ha a zsűri nem mellette dönt), és ha Szentes meg Csongrád sem aludna a szavazás alatt,akkor a Fivérek is első helyen jutnának tovább.......”
 • 24. dodó 2010. október 11. 21:31
  „21. ) Liberation

  Igazán örülök, hogy ők képviselnek téged/titeket.”
 • 23. gbruno 2010. október 11. 21:08
  „sörpocak, lehet, hogy a szentesi és csongrádi rajongók ismerik őket, de én, a budapesti sosem tudtam volna róluk, ha véletlenül nem hallom őket a megasztárban. És gondolom, voltak így az országban páran.”
 • 22. sörpocak 2010. október 11. 20:10
  „Én meg úgy gondoltam ezidáig, hogy ez a sztár akármi arról szól, hogy ezidáig ismeretlenek küzdenek egymással. A seres fívérek, vagy a seres formáció, nem ez. Már van nekik lemezszerződésük és jó tíz éve a pályán vannak, ezt a szentesi-csongrádi rajongók tudják. Akkor nem értem, mit keresnek itt???????? Innentől számomra hiteltelenek az ilyen állítólagos tehetség kutató ál megasztár keresők. Nekik nem itt volna a helyük, de ha már idáig alacsonyodtak, itt valami nagyon nem stimmel. Talán nem is annyira keresik őket, vagy ennyire nem is tehetségesek, csak a sok amatör közt valakik(én hallottam őket többször is élőben, és ennek az ellenkezőjét állíthatom, de azt is, hogy a szin-en méár nem voltak hajlandóak annyiért, mert ők nagyok...)??? Tizenéves szakmai multtal az amatőrök közt kiemelkedőek, de a ................???? Mondhatnám a szakmában???”
 • 21. Liberation 2010. október 11. 18:09
  „gbruno, azt akartam írni, vleg nem voltam érthető, hogy veled értek egyet, de olvasd el kolompárromeonak írtakat is, azzal állítottam szembe a te kommentedet. Ha nem lennének kolompáromeók, akkor nem kellene leírnod és nekem sem, amit írtunk, mert természetese, hogy támogatjuk azokat, akik minket is képviselnek.”
 • 20. niemand 2010. október 11. 16:31
  „Nagyon izgulok értetek, jók vagytok és nagyon tehetségesek!”
 • 19. triniti 2010. október 11. 13:05
  „<moderálva>
  A fiúknak sok sikert kívánok, üdítő színfolt a 20. halleluja, és vánájtonlí után... olyan mintha ez a 20 000 versenyző csak azt az öt számot ismerné, amelyek már a fülünkön folyik ki...”
 • 18. gbruno 2010. október 11. 11:12
  „Nem tudom, miért kellene Sinatrát énekelniük. Fridi bizonyára egy zakkant pillanatában mondta mindezt.”
 • 17. gbruno 2010. október 11. 11:08
  „áldásbékesség
  hát ha a polgámester nem teszi meg, mondjuk azért, mert nem nézi a Megasztárt, akkor megszervezhetnék a város lakói is.”
 • 16. áldásbékesség 2010. október 11. 10:46
  „És még annyit, hogy én már hallottam őket jazz-t is játszani. Nagyon jók ebben is, csak hát ez nem annyira populáris, mint a latin. De ha biztos szavazóbázist tudhatnak maguk mögött, lehet, hogy megpróbálják, és ország-világ előtt bemutathatják, hogy nemcsak tehetségesek, hanem zeneileg is képzettek.
  Attól, amit Fridi ajánlott nekik -Frank Sinatra dal előadása - óva inteném őket, mert ennél sokkal többre képesek.”
 • 15. áldásbékesség 2010. október 11. 10:36
  „A szavazás nagyon fontos. A nagykőrösi srác például vitathatatlanul nagyon tehetséges, de azért az ottani polgármester(!) felhívta a város lakosainak figyelmét, hogy aki csak teheti szavazzon a "város büszkeségére".
  Hasonlót megtehetne a szentesi és a csongrádi polgármester is.”
 • 14. gbruno 2010. október 11. 10:20
  „macusnéni
  Szerintem a szurkoláson kvül szavazás is jó lenne nekik.
  Merthogy azon múlik, hogy benn maradnak-e vagy sem.
  Mivel nem bontakozó tinik, akikre az egész országból megrészegülve szavaznak a szédült kamaszlányok, ráadásul egy nagyon speciális zenei műfajban utaznak, hiába profik, a nagyközönség előtt sosem lesznek annyira népszerűek
  SZükségük lenne a szentesi és a csongrádi lokálpatrióták szavazatára is.”
 • 13. gbruno 2010. október 11. 10:10
  „Úgy látom, itt törölt valamit a moderátor. )-es hozzászólásom válasz volt valakinek a beírására, de azt a berást törölték. Csak azért írom, mert így volt értelme a hozzászólásnak, önmagában nem.”
 • 12. macusnéni 2010. október 11. 09:35
  „Én is szurkoltam nekik,nehogy kiessenek.Nagyon tetszik amit művelnek.Remélem sokáig bent tartják Őket.”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novemberben startol a Petőfi-projekt

13 hónap alatt kell felújítania a szentesi Petőfi Szállót az Arcadom Zrt.-nek, a kivitelező cég november elején kezdi a munkát helyi alvállalkozók bevonásával. Tovább olvasom