Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

Megkérdeztük az olvasót: Hajózott már a Tiszán?

Szentes - Ezúttal arról faggattuk a szentesi olvasóinkat, hogy hajóztak-e már a Tiszán?
Pór Katalin

tanuló:
– Szeretem a vizet és mindent, ami hozzá köthető. Számtalan alkalommal hajóztam már a Körösön, a Dunán és a Balatonon is, de a Tisza eddig valamiért kimaradt. Pedig régóta tervezem, szeretem a folyó hangulatát és a tájat. A hajózás mindig nagyon szép, felejthetetlen élmény számomra.

Mészárosné Détár Gyöngyi

ápoló:
– Jó pár évvel ezelőtt hajóztam utoljára a Tiszán. Csongrádon, a strandnál szálltunk föl egy sétahajóra, eljöttünk Szentesig, majd visszavittek minket a kiindulási helyre. Nagyon tetszett, igazán jól éreztük magunkat. A legszebb hajós élményem azonban Bulgáriában volt a tengeren: delfineket is láttunk.

Borsos Gyöngyi

adminisztrátor:
– Nagyon halvány emlékeim vannak a hajózásról. Kicsi gyerek voltam, amikor egy családi kirándulás során hajóztam a Tiszán. Bátor gyerek voltam, nem féltem semmitől, így a vízen úszó járművön utazva sem voltak rossz érzéseim. Legutóbb kompon keltünk át a Tiszán, és a kislányom tartott tőle.

Bocskay István,

az ipari park referense:
– A pontonos hidászdandár katonája voltam Szentesen, így nemcsak hogy hajóztam, de hídépítésben is részt vettem a Tiszán. Számomra tehát munkát és kikapcsolódást egyaránt jelentett a folyó. A városhoz hasonlóan a Tisza is a szívem csücske, bármilyen ahhoz kapcsolódó vízisportot szívesen kipróbálok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új igazgató a szentesi múzeum élén

A fenntartó Csongrád megyei Múzeum vezetője szeptember 12-i hatállyal Dr. Türk Attilát nevezte ki a szentesi Koszta József Múzeum igazgatójának. Tovább olvasom