Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Megkérdeztük az olvasót: Melyik a kedvenc olimpiai sportága?

Szentes - Ezúttal arról faggattuk szentesi olvasóinkat, hogy melyik a kedvenc olimpiai sportáguk?
Ábrahámné Juhász Mária
ápolónő:
– Ha csak tehettem, néztem a tévében az olimpiai közvetítéseket, de igazán a férjem a nagy sportrajongó. Az úszás a kedvencem, szurkoltam a hazai versenyzőknek, de a kajak-kenu- eseményeket is figyelemmel követtem. A kisfiam úszik, talán versenyző is lehet belőle.

Hyc Zoltán
biztonsági őr:
– Korábban futballoztam, a feleségem úszott, de nekem mégis a vízilabda lett a kedvencem. Nem véletlenül: mindkét fiam nagyon szép karriert futott be ebben a labdajátékban. Svájcban, illetve Franciaországban játszanak, edzősködnek, öregbítik a magyar sport hírnevét.

Varjóné Fúvó Andrea
ékszerbecsüs:
– Általános iskolás koromtól kezdve évekig talajtornáztam, ma is ez áll a szívemhez a legközelebb. Megyei szintű versenyeken szépen szerepeltem, nem véletlen, hogy az olimpián is ezt figyeltem a legnagyobb érdeklődéssel. A sport még ma is fontos az életemben.

Tomcsányi Ferenc,
a sportközpont igazgatója:
– A vizes sportok mellett teszem le a voksomat. Elsősorban az úszást emelném ki, magam is szívesen hódolok ennek a sportágnak, ha tehetem. Amikor az időm engedte, az olimpiai közvetítéseket is figyelemmel kísértem, leginkább a magyar sportolók előmenetele érdekelt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi teremlabdarúgás

A hónap végéig szerdánként 15 és 17 óra között a Kiss Bálint utca 3. szám alatti helyiségben jelentkezhetnek a sportolók az Árpád Szabadidős Sportklub tavaszi teremlabdarúgó-tornájára. Tovább olvasom