Délmagyar logó

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 36°C Még több cikk.

Megkérdeztük az olvasót: Mit látott utoljára moziban?

Szentes - Ezúttal arról faggattuk a szentesi olvasóinkat, hogy milyen filmet láttak legutóbb a moziban?
Salánki József

nyugdíjas tsz-dolgozó:
– Nagyon erősen kell gondolkodnom, de szerintem van már vagy negyven éve, hogy moziban jártam. Kedvenceim voltak a háborús és a westernfilmek, ezeket szívesen megnéztem. Ha jó filmet adtak, akár minden héten vettem jegyet, akkoriban a bálozás mellett még ez volt a szórakozás.

Tóth Ernőné

nyugdíjas:
– Az bizony már nagyon régen volt, amikor én moziban jártam, nem is tudnám pontosan megmondani, mikor. De például Az aranyember annyira tetszett, hogy emlékszem, legalább háromszor megnéztem. A hasonló klasszikusokat is szerettem. Ma már inkább a tévében nézem meg, ami érdekel.

Almási László

kézbesítő:
– Majdnem mindenevő vagyok a filmek terén, a lényeg, hogy szórakoztató legyen. A kalandfilmeket nagyon szeretem, de moziban már sok éve voltam utoljára. Manapság már nincs erre rákényszerülve az ember, hiszen az interneten vagy szalagon, lemezen akkor és azt néz meg, amikor és amit akar.

Tóth Tamás,

a gimnázium igazgatója:
– Gyerekkoromban még szívesen eljártam moziba, de amióta tanítok, és családom van, ez és még sok egyéb már nem fér bele az életembe. Tévézni sem szoktunk, nagy ritkán megnézünk egy-egy filmet DVD-n. Moziban talán két éve láttam utoljára a Mindszenty bíboros életéről szóló Koltay-filmet.

Olvasóink írták

  • 1. klj-54 2012. szeptember 07. 18:38
    „ABBA :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Skabá Fesztiválra invitáltak a drámaisok

Flash mobbal, azaz villámcsődülettel hirdették a Horváth Mihály Gimnázium drámai tagozatos diákjai a Skabá Fesztivált. Tovább olvasom