Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Megpályáztatják a tiszai strandot Szentesen

Szentes - Pályázaton keresi a szentesi tiszai strand leendő üzemeltetőjét a helyi önkormányzat városellátó intézménye. A nyertessel három évre szóló szerződést kötnek.
Elsősorban a porta- és úszómesteri szolgálat ellátását, valamint a fürdőhely területének takarítását szabta feladatul a szentesi városellátó azoknak a pályázóknak, akik szeretnék elnyerni a népszerű tiszai strand működtetését. A pályázatot azért írták ki, mert a korábbi bérlővel lejárt a szerződés.

A folyó bal partján a 238,5-ös és 238,4-es folyamkilométer közötti részénél található fürdőhely működését befolyásolja a folyó vízállása és a tisztiorvosi szolgálat engedélye, de – mint azt Kiss Ferenctől, a városellátó intézmény munkatársától megtudtuk – a szezon általában lefedi a júniustól augusztus végéig tartó nyári időszakot. A terület működésének műszaki feltételeit és eszközeit továbbra is a városellátó biztosítja. A leendő üzemeltetőtől várják el a kihelyezett szemétgyűjtők ürítését, a vízfelület és a vízpart tisztántartását, illetve az öltözők, vécék, zuhanyzók takarítását, fertőtlenítését. A nyertes pályázóval idén június elejétől 2013 szeptemberéig tartó vállalkozási szerződést kötnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a mágocsi szennyvíz-program

A tervek szerint nyár közepén indulhat a nagymágocsi szennyvízcsatorna és -tisztító építése. Az erről szóló támogatói szerződést a közelmúltban írták alá. Tovább olvasom