Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Megújul a sportcsarnok

Szentes – Az intézmény átadása óta, azaz 17 éve nem csiszolták a sportcsarnok parkettáját. Vigyáztunk rá, meglepően jó állapotban volt, de már ráfért a csinosítás – fogalmazott a szentesi sportközpont megbízott igazgatója, Rakk László.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A felújítás szeptember első napjaiban kezdődött, a tulajdonos önkormányzat 6,2 millió forintot adott a munkára, a kivitelező a CS-M ÉP Kft. A városháza szakemberei szerdán nézték meg az intézményt, ekkor műszakilag átvették a területet. Rakk László elmondta: a takarítással néhány napig várnak, a kétrétegű lakkozásnak még száradnia kell.

– Ezen kívül 1,3 millióból egy új pánikajtó épül a meglévő három mellett. Ezt törvényi kötelezettség miatt készítteti el az önkormányzat, így az eddig rendezvényeken engedélyezett 1250 személynél néhány százzal többet beengedhetünk majd – árulta el.

Összesen 7,5 milliót költöttek a felújításra. Fotó: Králik Emese
Összesen 7,5 milliót költöttek a felújításra.
Fotó: Králik Emese

A sportcsarnokban iskolai testnevelésórákat, edzéseket tartanak, amelyeket az eredeti terv szerint megoldottak volna a szabadban. Az időjárás azonban közbeszólt, így a tornaórák például egy magánfitneszközpontban, az edzések pedig a berekháti tornateremben vannak. Azt, hogy előbbi szolgáltatásért mennyit fizet a tankerület, egyelőre nem tudni. A csarnokfelújítás utáni első nagy rendezvénye a jövő hétvégi táncverseny lesz.

Olvasóink írták

  • 1. daffy 2013. október 03. 21:33
    „Csak villanyt ne engedjenek szerelni Monopolvill-el.Legyen már esze az önk-nak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Épül a szegvári hálózat

A szennyvízhálózat kivitelezése márciusban kezdődött, a kiépítés folyamatos, a gerincvezeték és a bekötések 45 százaléka készült el eddig, a munka előreláthatóan február végére készül el teljes egészében. Tovább olvasom