Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Miért kell szétverni egy Kis Polskit?! Ráadásul vasutasnak öltözve?!

Szentes – Épp egy hónapja történt: szétvertek, feltörtek egy Kispolákot Szentesen. Megvannak az elkövetők. Buliztak...
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!
A Szentesi Rendőrkapitányság október 19-én három sértett bejelentette, hogy ismeretlenek feltörték az autójukat. A rendőrök a városban elhelyezett térfigyelő kamerák segítségével három fiatalt kerestek, akik a bűncselekmények elkövetésekor jellegzetes, rendszerváltás előtti vasutas egyenruhát és tányérsapkát viseltek.

A nyomozók november 18-án elfogták és előállították B. Gábort és A-T. Gábort. A két 20 éves fiatalember részletes beismerő vallomást tett. Elmondták, hogy egy harmadik társukkal házibuliban voltak, majd elindultak a városba. Ekkor vették fel a vasutas egyenruhát és a tányérsapkát. Út közben térköveket dobáltak a belvárosban, majd arrébb tettek egy utcán parkoló Kis Polskit. Ekkor jutott eszükbe, hogy azzal átmehetnének Orosházára bulizni. Feltörték, próbálták beindítani, de mivel nem jártak sikerrel, még két másik autóval is megpróbálkoztak. Azokat sem tudták elindítani.

Miért kell szétverni egy Kis Polskit?! Ráadásul vasutasnak öltözve?! Fotó: CSMRFK (galéria)

A fiatalok ellen három rendbeli jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Várjuk a kommenteket Szentesen Élek-oldalunkon!hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Inkább egy cégnek dolgoznának a szentesi orvosok

Maradjon a régi felállás, vagy újítson a szentesi önkormányzat, és bízza egy vállalkozásra az orvosi ügyeletet? Tovább olvasom