Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 16°C Még több cikk.

Mikola előadására várják Szirbiket

Szentes - Mikola István csütörtökön este 6 órakor a művelődési és ifjúsági házban tart előadást Mi lesz a kórházunkkal? címmel. Szirbiknek is küldtek erre meghívót, és Farkas azt szeretné, ha részt venne a rendezvényen a polgármester.
A Fidesz-MPSZ helyhatósági képviselője, Antal Balázs Tibor nem nyugszik bele abba, hogy az önkormányzati testület legutóbbi ülésén nem fogadták el az indítványát, amely arra irányult: a város mint tulajdonos, ne engedje meg a szentesi kórház eladását. Hozzátette a hétfői sajtótájékoztatón: nem támogatják a magántőke bevonását. Antal Balázs Tibor ezért arra kérte Farkas Sándor országgyűlési képviselőt, a Fidesz megyei elnökét, hogy „védje meg a szentesi kórházat és a dolgozókat".
A honatya azt mondta erre: nem gondolja, hogy egyedül képes lenne megvédeni. Ellenben mindenkinek kötelessége az egészségügyi intézményt olyan állapotban tartani, hogy az a betegeket szolgálja.

Farkas Sándor beszámolt arról is: Szirbik Imre polgármesternek a kérésére már elküldték azt a jegyzőkönyvet, amely a kórházat fenntartó megyei önkormányzat tulajdonosi bizottságának üléséről készült Szentesen, ahol részt vett Mikola István, a Fidesz szakpolitikusa, volt egészségügyi miniszter is. Mikola István egyébként csütörtökön este 6 órakor a művelődési és ifjúsági házban tart előadást Mi lesz a kórházunkkal? címmel. Szirbiknek is küldtek erre meghívót, és Farkas azt szeretné, ha részt venne a rendezvényen a polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerült a szentesi Szent Anna-templom alaprajza

Szentes - Szentest és a település első templomát az eddigi ismeretek szerint egy 1332-ben kelt… Tovább olvasom