Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Milliárdok Szentesen?

Szentes - Sajtótájékoztatón mutatkozott be tegnap Szentesen a Vitala befektetői csoport, amely a vezetője, Wolf Vierich szavai szerint legalább 200 millió dollárt fektetne be többek között sportba, turizmusba és egészségügybe.
Szirbik Imre polgármester elmondta: a tervezett projekt több elemű, még hónapokig vizsgálja majd a csoport a megvalósíthatóságát és a Petőfi Szálló is központi szerepet kapna a fejlesztésben. A város 39 százalékos részesedéssel bír a tavaly augusztusban megalapított Spa and Medical Kft.-ben, partnerei a Katos Zsolt vezette International Project Management Kft. és a Horizont Zrt. Wolf Vierich elmondta: egyebek mellett a környék természeti kincsei keltették fel a befektetők érdeklődését. A tanulmányok lezajlása után – és optimális pénzügyi feltételek mellett – leghamarabb 2014-ben ejthetik meg az első kapavágást.

Olvasóink írták

 • 5. APS 2012. március 10. 19:55
  „Nádiposzáta, lehet előbb informálódnod kéne és akkor nem írkálnál balgaságokat. MIlyen pályázati pénzeket emlegetsz kicsi madár?? Szó sincs semmiféle pályázatról te kis fontoskodó. Tonya, ha ennyire tájékozott vagy, akkor talán azt is írd le, hogy mi miatt nem valósult meg semmi Harkányban...ugyanis így fogod teljes mértékben elmondani az igazságot. Ha meg nem tudod akkor meg ne akarj okoskodni. Az "ugyan az a forgatókönyv"-ről meg annyit, hogy - valóban - van egy forgatókönyv ami alapján folyik az előkészítés? Ezzel mi a gond? Talán ha valakinek több tíz éves tapasztalata van egy adott munkában akkor kialakíthat egy optimális ügymenetet...nem? De, ha van egy igazán hasznos tanácsod, szívesen vennénk, hátha ez a világcég is tanulhat okoskodásaidból. Lehet még fizetnek is Neked, és akkor már kevésbé leszel elégedetlen.”
 • 4. tonya 2012. február 25. 09:21
  „Igazatok van ,valakik nagy pénzeket tesznek zsebre, ugyan is a team vizit nem ingyenes.
  Ez a "befektetői " csapat 2009-ben már járt Harkányban, ugyan az a forgatókönyv, ugyan azok az ígéretek

  Ebben a pénztelenségben elhiszünk mindenkinek mindent, várjuk a csodát, hogy a két szép szemünkért milliárdokat adnak. Fel kéne ébredni!!!!!”
 • 3. nie 2012. február 17. 19:57
  „Miért a netről kell megtudni, hogy segítséget kért a város, nem szégyen ez! De a segítség ne egyes embereket segítsen!”
 • 2. nádiposzáta 2012. február 17. 08:07
  „Gyanús Pendola-hoz hasonló fantom nevek, mozgatják a nagy pénzeket,égbe kiáltó tervekig jut el az ügy ,még végül kiderül valakik a pályázati pénzt lenyúlták, így megy a Petőfi szálló esete is ,hatalmas pályázati pénzeket zsebre vágják ,terepen nem történik semmi .Csodálkozom hogy Budai Gyula nem vizsgálódik az ügyben.”
 • 1. picipest 2012. február 16. 21:09
  „Újabb követhetetlen zrt.-k és kft-k, mint ahogy korábban is, újabb beígért milliárdok, látványtervek, és majd 2014ben esetleg lesz valami..A Petőfi ezek szt addig továbbra is romokban hever.Ez csodálatos..Viszont valakik ismét hatalmas pénzeket tesznek zsebre.Arról nem is beszélve,hogy tavaly augusztusban már céget alakított a város, amikor még javában más partnerekkel egyezkedett.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes tudományos ülés Szentesen

Csanády Miklós professzor, az MTA doktora lesz annak a tudományos ülésnek az elnöke, amelyet pénteken tartanak 14 órától Szentesen. Tovább olvasom