Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Nagyhegyen is épül a csatorna

Kétszázötvenmilliót költ Szentes a Nagyhegyre: ezen a területen is hamarosan kiépül a csatorna. A négy éve kezdődött, nagyszabású programban most újabb kétszázhúsz lakás kapcsolódhat rá a szennyvízhálózatra.
Kétszázötvenmilliót költ Szentes a Nagyhegyre: ezen a területen is hamarosan kiépül a csatorna. A négy éve kezdődött, nagyszabású programban most újabb kétszázhúsz lakás kapcsolódhat rá a szennyvízhálózatra. A város önkormányzata a negyedmilliárdos beruházás hetvenöt százalékát regionális pályázaton nyerte.

Egyszerűsített közbeszerzési eljárás keretében talál kivitelezőt a polgármesteri hivatal, várhatóan szeptember végén kezdődhet el a konkrét munka – az időjárástól függően. Kisebb kellemetlenséget okoz majd az itt vezető utak korszerűsítése és szélesítése, de a türelemnek meglesz az eredménye – mondta lapunknak Szirbik Imre polgármester, országgyűlési képviselő.

Azt is hozzátette: a nagyhegyiek ugyanazokkal a feltételekkel kapcsolódhatnak a programhoz, mint a város többi részén élők. A városháza munkatársai segítenek az építési társulás létrehozásában, és az építkezés alatt végig jelen lesznek a Nagyhegyen.

A településrész sajátosságait figyelembe véve leghamarabb jövő őszre fejeződik be a munka, melynek eredményeként immár 5500 ingatlan kapcsolódik a teljes csatornahálózathoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakértőre várnak Nagymágocson

A nagymágocsi képviselő-testület legutóbbi ülésén mégsem tárgyalta a falu kastélyában létesítendő… Tovább olvasom