Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Nagymamája halála miatt lemondta szentesi koncertjét Kállay Saunders András

Szentes - A zenész Seres Antal által létrehozott, a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány tegnap Sportolj a gyermekekért! címmel tartott rendezvényt Szentesen.
Rajongóit is arra kérte az énekes, hogy imádkozzanak vele szeretett nagyi­jáért, hogy láthassa még egyszer mosolyogni: a 93 éves idős hölgy két műtéten esett át, és bár az orvosok már az első operáció előtt felkészítették a családot a legrosszabbra, András végig reménykedett, hogy még felépül. Sajnos nem így lett, így az énekes lemondta pénteki szentesi koncertjét, ahova helyette Tolvai Reni ment el, aki a közösségi oldalon András nagyijától is elbúcsúzott.


Korábban

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A beteg gyermekek nyári szentesi zenei táboroztatására gyűjtöttek pénzt, a bevétel a résztvevők nevezési díjából származott. Délelőtt óvodásokat és iskolásokat vártak, délután a felnőtteket is, a gyakorlatokat Gáspárné Csernus Lukács Edina tréner vezette.

Szív- és érrendszeri szűrővizsgálatot, valamint véradást is szerveztek. Este az alapítvány egyik támogatója, Kállay Saunders András lépett fel az ifjúsági ház melletti színpadon.Fotó: Facebook/Szentesigyors
Fotó: Facebook/Szentesigyors

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentesi gyermeknap a Délmagyarországgal

A Szentesi Művelődési Központ szervezésében vasárnap 9 órakor kezdődik a szentesi Kossuth téren a kirakodóvásár és a városi gyermeknap. Tovább olvasom