Délmagyar logó

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -1°C | 3°C Még több cikk.

Napi négy óra műsor a Civilben

Ezentúl négyórás műsort sugároz a szentesi kábeltévé az eddigi két óra helyett. A hétfőtől induló kísérletben már mindszenti híreket is adnak – bár a mindszentiek egyelőre nem látják a Civil Tv-t.
Munkában a stáb. Hamarosan indul a mindszenti kísérleti adás. Fotó: Blahó Gabriella
A Szegvárról indult kistérségi televíziózás központja ma már Szentes. A város és a környékbeli falvak között kiépülő szélessávú internethálózat új fejezetet nyit a kábeltévézésben. – Több településen is helyet kérünk magunknak egy-egy kisebb stúdióval – fogalmazott Csorba Gyula. A felelős szerkesztő szeretné elérni a kezdeményezés eredeti céljával összhangban, hogy a civil és helyi televíziózás terjedjen a térségben.

Akik kedvet éreznek ehhez a munkához, azokat most is várják a stáb tagjai közé, hiszen a terjeszkedéshez újabb munkatársakra van szükség. – Természetesen nem állítjuk, hogy nálunk van a „bölcsek köve", de szívesen forgatunk, szívesen készítünk műsorokat – mondta Csorba.
A napokban indul útjára a Klub C nevet kapott beszélgetős műsor, melyben a témákat mélyebben és részletesebben tárgyalják meg. A mindszentiek a kábelbekötések után várhatóan már február végén láthatják a környék civil műsorát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Torzó a szentesi belvárosban

Szolgáltató- és üzletház építésére kért engedélyt még 2001-ben egy szentesi vállalkozó, miután… Tovább olvasom