Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Napsugár már jobban van

Valamelyest javult az állapota annak a négy és fél éves nagymágocsi kislánynak, akit a közelmúltban súlyos baleset ért Derekegyház közelében.
A gyermek kirántotta kezét az őt kísérő testvére kezéből, megpróbált átszaladni az úton, miközben elütötte egy autó. Napsugár agyzúzódást, tüdőzúzódást, vesezúzódást, kulcscsonttörést és combnyaktörést szenvedett.

Túri Sándor professzor, a szegedi gyermekklinika lapunk érdeklődésére nem adott tájékoztatást a kislány állapotáról, a nagymamától azonban úgy tudjuk: egy kicsit jobban van. Kovács Józsefné elmondta, hogy Napsugárt az orvosok altatják, és egyelőre nem tudni, koponyasérüléséből hogyan gyógyul fel. A nagymama nagyon aggódik a gyermekért, az édesanya minden percét a betegágynál tölti.

Az apa és a nagyszülő a három testvérrel most otthon van, mindannyian megrendülve és reménykedve várják haza Napsugárt. A család úgy tudja, hogy a kislányt elgázoló autó a megengedettnél gyorsabban haladt, a baleset helyszínén több mint 40 méteres fékút látszott. A Szentesi Rendőrkapitányság még vizsgálja a baleset körülményeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kemence épül a gólyásház udvarán

Hamarosan kezdődik a szentesi Petőfi utcában a rossz állagú gólyásház felújítása, amelyre 75 millió… Tovább olvasom