Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Nem tárgyalt a Fidesz a Petőfi Szállóról

Szentes - A Petőfi Szálló felújítását is magában foglaló beruházásról tárgyalt hétfőn zárt ülésen a szentesi képviselő-testület.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Arról már többször írtunk, hogy a Szentes Spa & Medical Kft., amelyben a város kisebbségi tulajdonos, 200 millió dolláros egészségügyi és turisztikai beruházást tervez, a szállodának kulcsszerepet szán. Azt nem tudni, pontosan miről tárgyaltak, de végül a városatyák nem hoztak határozatot.

Ennek az volt az oka, hogy az ülés előtt a Fidesz képviselőcsoportja közleményben tudatta: sem a bizottsági egyeztetéseken, sem az ülésen nem vesznek részt, mert szerintük az előterjesztés „súlyosan jogsértő". Zárt ülésről volt szó, ezért ennél többet a frakcióvezető, Halmai István sem árult el. Minősített többség kellett volna a határozathoz, ezt a hat fideszes képviselő nélkül is meg lehetett volna hozni. Tekintettel azonban a kérdés súlyára, illetve arra, hogy ne egyoldalú politikai döntésnek tűnjön a szavazás, az ülést szerdára napolták – tudatta Szirbik Imre polgármester. Azt szeretnék, ha a jobboldal addig megosztaná a város vezetésével, milyen jogi aggályaik merültek fel.

Olvasóink írták

  • 1. makospite 2013. november 19. 18:05
    „Egyszer a városvezetés hozza már nyilvánosságra, hogy hány százmillió adóforintot bukott a város eddig a Petőfi projekten az előkészítetlen, megfontolatlan, rossz és hozzá nem értő képviselőtestületi döntések következtében. A mérleg megvonható, mert a Pendolától visszaszerezni úgysem fognak semmit.
    Érdekelne még, hogy lesz -e valaha a lerombolthoz fogható színházterem a városban. A Petőfi kapcsán az induláskor még erről is volt szó, de most csak egészségügyi és turisztikai beruházásról írtak, kultúráról tehát szó sincs. Nem ezt ígérték!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közlekedés: nem látni a fáktól

A szentesiek nem a fák ellen vannak, de haragszanak a túlburjánzó növényekre az útkereszteződésekben. Nemrég összekoccant két autó a zeneiskolánál. Tovább olvasom