Délmagyar logó

2016. 12. 02. péntek - Melinda, Vivien 1°C | 8°C

Nem tudott időben megállni - kiütötte a sorompót

Szentes - Későn észlelte a leeresztett vasúti sorompót az a gépkocsivezető, aki vasárnap járművével nekiütközött annak.
A 36 éves szentesi férfi kora délután közlekedett Skodájával a városban. A vasúti kereszteződésnél későn vette észre a fényjelző készülék tilos jelzését, és a vasúti átjáróba behaladva nekiütközött a már leeresztett félsorompónak, és letörte azt.

Az ütközés során személyi sérülés nem történt, a Szentesi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében - közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény - vizsgálja az eset körülményeit - tudta meg a delmagyar.hu.

Olvasóink írták

  • 3. deszkás 2011. július 22. 09:08
    „Mit teszel az (anyázáson kivül) ha egy fényszóró vakit el? "Fékkkészenlét" azaz lassulsz. És az előjelző táblák,mikor elhalad mellette nem tűnt fel hogy: nem találom nem látom hopp megvan durr.”
  • 2. dződvok 2011. július 20. 13:41
    „Randika, látszik, hogy nem mentél még felkelő nappal szemben sorompó környékén. Volt már ilyenből halál is, hogy motorost vakított el a felkelő vagy lenyugvó nap. Szóval amíg nem ismered a körülményeket, addig ne méltatlankodj!”
  • 1. randika 2011. július 19. 16:31
    „ugye ez a nap vicce?mit nem lehet ezeken észrevenni??hát mit kéne még odarakni azokba a szerencsétlen vasúti átjárókba hogy észrevesze a vezető,megkéne állni??lehet még a vonatot is kiütötte volna a sínről..hiszen azis láthatatlan...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orvos apja örökében

A rák diagnosztizálása nem egyenlő az azonnali halálos ítélettel – mondja a magát megnevezni nem óhajtó olvasónk. Tovább olvasom