Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 1°C | 6°C Még több cikk.

Nemes Viktóriát választották a szentesi strand szépének - galériával

Szentes - Nemes Viktória fejére került a korona szombaton a szentesi strandszépe-választáson. A 20 éves szentesi lányt 2008-ban már Tőserdő szépének választották.
Nem volt könnyű dolga a zsűrinek (elnök: Balázs Csaba, tagok: Verebélyi Viktória, Nemes Krisztina, Domján Ilona, Srankó Dóra és Kóti Zoltán, lapunk kiadóigazgatója) a szentesi strandon szombaton megrendezett szépségversenyen, hiszen a legtöbben, összesen harmincketten a 16 év feletti kategóriában neveztek. A selejtezők után tízen léptek kifutóra – immár fürdőruhában. Több százan gyönyörködtek, szurkoltak, tapsoltak egy-egy versenyzőnek. A Szentesi Üdülőközpont szervezte egész napos programban számos bemutatót láthattak a ligeti strand vendégei a hastáncosoktól a koncertekig. Fellépett a Megasztárban népszerűvé vált Lakatos Krisztián is.

Nemes Viktória (középen) udvarhölgyeivel, Túri Anikóval (balról) és Páli Viktóriával (jobbról). Fotó: Korom András (galéria)

A strandszépe-választás jelentkezési lapját több mint háromszázan töltötték le az üdülőközpont honlapjáról. A zsűri csak nehezen tudott dönteni, hogy a modell alkatú lányok közül kiket hívjon vissza az újabb és újabb fordulókba. A zsűri egyébként nemcsak a bűbájos arcokra és a remek idomokra volt kíváncsi, hanem arra is, hogyan vélekednek a lányok az emberi értékekről, miért indultak a versenyen, és mennyit szépítkeznek naponta. A döntés így is nehéz volt, amit az is mutatott, hogy a zsűri majd félórás tanácskozása után hirdették ki a végeredményt. Az idei strand szépe versenyt a 20 esztendős, szentesi Nemes Viktória nyerte, így ő lett a Szentesi Üdülőközpont arca, második helyen a szintén szentesi, 17 esztendős Túri Anikó, míg a harmadikon a szintén helybeli, 23 éves Páli Viktória végzett. Különdíjat kapott Mata Dominika, Erős Daniella, Paulovics Bettina és Illés Izabella.

Balázs Csaba zsűrielnök tette fel a győztes koronáját. Fotó: Korom András (galéria)

– Nagyon örülök a győzelemnek. Ez már a negyedik szépségverseny, amelyen részt vettem. Most a barátom és az édesanyám biztatására jelentkeztem. Ez már a második győzelmem, hiszen 2008-ban Tőserdő szépének választottak – mondta Nemes Viktória, aki egyébként Szegeden tanul vendéglátást.

A legszebb gyermekek

A 3–10 évesek kategóriájában induló apróságok szépségversenyét Vidovics Panna nyerte, a második Remzső Lara, míg a harmadik Tóth Szonja lett. A 10–16 évesek kategóriájában Sípos Zsaklin nyert, második lett Kovács Csilla Julianna, a harmadik pedig Kinyik Flóra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harmincan köszöntik Biankát

Harmincfős vendégsereg ünnepli szombaton Szegváron Magyar Bianka harmadik születésnapját. Tovább olvasom