Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Neten a szentesi cégvezetők bére

Szentes - Szentesen a városi szolgáltató cég vezetői keresnek a legjobban – derül ki a város honlapjára feltett közleményből. A főkönyvelő tavaly közel 4 milliós jutalmat kapott.
Tegnap délután Szentes hivatalos honlapjára is felkerült a helyi önkormányzati cégek vezetőinek fizetését bemutató táblázat. A Szentes Városi Szolgáltató Kft. ügyvezetőjének, Döbrőssy Ivánnak bruttó 495 ezer forint, Mikecz Miklósné főkönyvelőnek 448 ezer a havi bére. Utóbbi tavaly 3 millió 807 ezer forint jutalomban részesült. Az ügyvezető és a főkönyvelő egyébként éves alapbérének legfeljebb 75 százalékát kaphatja meg ily módon. A felügyelőbizottság két tagja 35 ezres, az fb-elnök 50 ezres juttatást kap. A Szentesi Beruházó Kft.-t szintén Döbrőssy Iván vezeti, ezért a munkáért 160 ezres juttatás jár neki. Ennél a cégnél az fb-tagok 10 ezer forintot kapnak, az fb-elnök 16 ezret. A Rádió Szentes stúdióvezetőjének, Besenyei Gábornak 159 ezer forint a bére, ezen felül 30 ezer forint juttatást kap még. Ikládi András, a Víz és Csatornamű Kft. vezetője bruttó 417 ezer forint fizetést, illetve havi 30 ezer megbízási díjat kap. A társaság fb-tagjai a minimálbér felét kapják, az elnök pedig a minimálbér 75 százalékát megbízási díjként.

Olvasóink írták

 • 11. PankaSopron 2009. október 13. 06:08
  „Nekem azért nincsen ekkora fizetésem, mert nem vagyok 20-30 ember főnöke. Sem 50-60 ember főnöke. De biztos vagyok benne, hogyha az lennék, nekem is ekkora lenne a fizetésem.”
 • 10. misty.cum 2009. szeptember 26. 19:22
  „Szirbik Imre pedig megszavazta a parlamentben!!!”
 • 9. 1lefasisztázottbaloldali 2009. szeptember 22. 19:26
  „Megáll a döbbenetben a kés

  http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=9034

  "Amíg sokaknak a zsíros kenyér pácolódik az uzsonnás zacskójában, addig mások ,,hátizsákban hordják" haza a fizetésüket és egyéb juttatásaikat."”
 • 8. gerbera 2009. szeptember 22. 04:40
  „Hát nem gyomorforgató?????Emlékezzünk arra a kisiparosra akire az apeh rászállt,vásárlónak kiadta magát , szerencsétlen kisiparosra rá tuszkolt 150ft-t ,cipzár csere ürügyén ,1 milillió 200ezer forintra büntették,és a törvényőrei gátlástalanul lopnak.Ugy alkotják a törvényeket , amit a népnek nem szabad azt a vezetők gátlástalanul megtehetik. Biztos lesz olyan szoci szavazó ha berendelnének a polgármesteri hivatalba egy bazi nagy pofonért ,vissza menne mert fenékbe rugást nem kapott.”
 • 7. Zorro 2009. szeptember 20. 16:19
  „Döbrőssynek két munkahelye is van az önkormányzatnál? Milyen jogon? A fiatal diplomások meg munkanélküliek.
  Nem szégyelli magát?
  Mikeczné állítólagos főkönyvelő 4 milliót vesz fel válság idején? Gátlástalan és erkölcstelen banda! Undorító!”
 • 6. KovácsPistike 2009. szeptember 19. 13:15
  „Menedzserszerződések, megbízási szerződések, tanulmányok, végkielégítések, jutalmak, prémiumok, sikerdíj-szerződések, fénymásoló-szerződések ...húzzunk bele adófizetők, mert tudják kifizetni a milliárdokat!
  A melós, a pedagógus, a közszolga, a nyugdíjas, stb. éljen meg ahogy tud, tizenharmadik havi nélkül.
  Nincsen demokrácia demokraták és erkölcs nélkül.”
 • 5. puli 2009. szeptember 19. 10:18
  „Azokat a nyomorultakat viszont akik dolgozni szeretnének , hogy ne kelljen elmenni lopni, a kommandósok, rendőrök, munkaügyi ellenőrök üldözik. Megalázzák őket mintha gyilkosok lennének. Nemcsak azokat akik kiskönyv nélkül dolgoznak. Gyalázat!”
 • 4. Power 2009. szeptember 18. 17:15
  „Félmilliós havi fizetés mellé 4 milliós jutalmat is kifizetnek, amikor az ország válságban van, mert az államot, az önkormányzatokat teljesen eladósították. Van ezeknek az embereknek bőr a képükön?
  Ezekkel a jutalmakkal, prémiumokkal és vezetői fizetésekkel kellett volna kezdeni...nem önmagukon kezdték, hanem a kis embereken és a nyugdíjasokon.
  Az ember gyomra is felfordul az ilyen erkölcstelen és gátlástalan vezetőktől. Ehhez pofa kell, gusztustalan!”
 • 3. fehercica 2009. szeptember 18. 14:45
  „Meg sem nézem mert már hányingerem van attól hogy mindenki milliókat keres én meg szültem egy gyereket és nem vettek vissza a volt munkahelyemre.
  Más ember evickél 70 ezerből mint a téglagyárban is nem kevesen és a szegény cégvezetők meg nem győzik vasvillával forgatni a zsét hogy nehogy bepenészedjen.
  UNDORÍTÓ”
 • 2. niemand 2009. szeptember 17. 20:08
  „Ja, még a szentesi intézmény vezetők bérét, a város vezetőinek a bérét is szívesen megnézném, úgy lenne igazságos, legalább is szerintem”
 • 1. niemand 2009. szeptember 17. 20:00
  „Elgondolkodtató, hogy van aki még milliós jutalmat kap, a közalkalmazottak meg átmenetileg kapnak 4000 ft értékű étkezési hozzájárulást, amit jajanuártól már nem, meg 90 ezer havi fizetést és örüljenek, hogy dolgozhatnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Inzultus vagy provokáció?

A zöldségpiac helyben maradása mellett akciózó nyugdíjasszervezet szerint vasárnap inzultálta őket a polgármester. Tovább olvasom