Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

Nincs döntés a cégvezetők díjazásáról

Szentes – A dolgozói létszám csökkenése fennakadást okozna az intézmény működésében – fejtette ki véleményét Tomcsányi Ferenc, a sportközpont igazgatója az alkalmazottak számát sokalló képviselői felvetésre a tegnapi testületi ülésen.
Móra József (MSZP) emlékeztette a döntéshozókat: a sportcsarnokot olyan egyesületek is használják, amelyek – látványsportág képviselőjeként – jogosultak a TAO-pályázatokra.

Napirenden szerepelt a szilárd hulladék kezelésének kérdése is. – Egyre húzósabb az üzemanyag ára, van-e más megoldás, mint Hódmezővásárhelyre szállítani a szemetet – tudakolta Szabó Zoltán (Jobbik). – Két céggel is tárgyalásokat folytatunk, keressük a megoldást – ismertette a Városellátót vezető Varga Sándor. A képviselők sürgették, hogy az illegális lerakások megszüntetésével kapcsolatban találjon hatékony eljárást.

Szentes jövőjét befolyásolhatja a geotermikusenergia-felhasználásfejlesztési pályázat, fogalmazott Szabó Zoltán. Ehhez a városi geotermikus rendszert átfogóan megvizsgáló, a fejlesztés lehetőségeit feltáró, megvalósíthatósági tanulmány elkészítése szükséges. Ez 5 millió forintba kerülhet, nagyon meg kell nézni, hogy milyen céget bízunk meg, intette óvatosságra képviselőtársait Halmai István (Fidesz).

– A cégvezetőkkel szemben is méltatlan, hogy hónapok óta tologatjuk az állásfoglalást, döntsünk már végre – hívta fel a figyelmet Horváth István (Pálmások Szövetsége), amikor az önkormányzati társaságok ügyvezetőinek díjazásáról kellett szavazni. Kérése nem talált meghallgatásra, nem született konszenzus, így a kérdésnek a jövő hónapban ismét nekifut a grémium. A pálmás városatya közbeszerzésiszabályzat-módosításra vonatkozó önálló indítványát, amelyet a Kossuth utca 8–10. számú ingatlan felújítása során tapasztaltak motiváltak, a testület levette napirendről.

Olvasóink írták

  • 1. Power 2012. április 28. 22:08
    „Tessék csak tovább szórni a milliós prémiumokat, hiszem itt "nagy a jólét és dübörög a gazdaság".
    Remélem, a 98%-os különadót nem törlik el.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közösséget is épít a papírgyűjtés

Nemcsak egy kis talált pénz, amely jól jön osztálykirándulás idején, de csapatépítésnek sem utolsó a közös papírgyűjtés – vélik a pedagógusok. Tovább olvasom