Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Orvosi ügyeletet vált Eperjes

Eperjes - Március 1-jétől Fábiánsebestyén ügyeletéhez csatlakozik Eperjes. A szentesi központi ügyelettel felbontják a szerződésüket.
– A távolság miatt bontjuk fel a szerződést. Fábiánsebestyén ugyanis Eperjestől 12 kilométerre található, míg Szentes közel 30-ra. Nem mindegy, hány perc alatt érkezik az orvos, ha baj van – mondta Kós György Gergő, Eperjes polgármestere. Hozzátette, a váltás tulajdonképpen formális, mivel az eperjesiek eddig is legtöbbször a fábiánsebestyéni mentési központot hívták. Azért március 1-jétől váltanak, mert a szerződés felmondási ideje 3 hónap.

Orvosi ügyelet Szeged, fogorvosi ügyelet Szeged, gyógyszertári ügyelet Szeged

Változás lesz a közös önkormányzati hivatal kapcsán is. Eperjes Szentestől búcsúzik, Fábiánsebetyénhez csatlakozik. Kós György Gergő hangsúlyozta, ez jobbára csupán a jegyzői munkát érinti. Valakik ugyanis azt terjesztették a faluban, hogy ezzel a falu függetlensége szűnik meg.

– Mindkét település független marad egymástól, saját költségvetéssel dolgozik, úgy, mint eddig, csak a hivatali munka lesz közös – mondta a településvezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentesi színekben nyerték a tehetségkutatót

Az orosházi lány és a kiskunfélegyházi fiú Szentesen versenytáncol. Tovább olvasom