Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Pályázatból fejlesztenék a tiszai strandot

Szentes - A város azt szeretné, ha beemelnék a megyei idegenforgalmi tervbe a szentesi tiszai strandot – jegyezte meg egy testületi ülésen Szirbik Imre polgármester.
Ez azt jelenti, hogy ekkor a terület az úgynevezett témalistára kerül, a javaslatról majd a megyei közgyűlés dönt. – Bízunk abban, hogy az egyeztetések során nem gördül akadály az elképzeléseink elé. Azért volna fontos, hogy a tiszai strand szerepeljen a megyei tervben, mert akkor a következő, hétéves uniós ciklusban pályázhatnánk a fejlesztésére – közölte.

A partszakasz vonzó, de komfortosításra vár. Fotó: Králik Emese
A partszakasz vonzó, de komfortosításra vár. Fotó: Králik Emese

Mindent Szentesről
A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A város olyan, hosszú évek óta húzódó problémákra szeretne megoldást találni a pályázati pénzekből, mint a terület közlekedési feltételeinek rendezése. A turizmus fellendülésének is jót tenne, ha a gáttól a strandig kiépülne a kerékpárút, ezt azonban – mivel egy több száz méteres, gyakran víz borította szakaszról van szó – a helyhatóság saját erőből nem képes megoldani. A környezet ugyan vonzó, de szintén modernizálásra és komfortosításra vár a partnak az a szakasza, ahová fürdőzni, napozni járnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a szentesi bérlakásokat

Átadták a lakóknak a volt Damjanich-iskola egyik épületében kialakított önkormányzati bérlakásokat tegnap. Tovább olvasom