Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Pengeváltás rádióügyben

Továbbra is nagy figyelmet szentelnek az ellenzéki képviselők az önkormányzati tulajdonban lévő Rádió Szentesnek.
Továbbra is nagy figyelmet szentelnek az ellenzéki képviselők az önkormányzati tulajdonban lévő Rádió Szentesnek. A testület legutóbbi ülésén beszámolókat vitattak meg a város gazdasági társaságainak, kht.-inak munkájáról, közte az elektronikus médiumról is. A fideszes Karikó-Tóth Tibor az utóbbi kapcsán azt firtatta, amit már egy évvel korábban is feszegettek, miszerint mikor lesz a rádió megbízott vezetője kinevezett. Szirbik Imre polgármester nem látja akadályát a stúdióvezető végleges kinevezésének.

Az ugyancsak fideszes Halmai László a témával összefüggésben azt magyarázta: az önkormányzati rádió mintegy tíz évvel ezelőtti átadásakor ő azt gondolta, hogy önfenntartó tud lenni a médium. Ehhez képest tizenhétmillió forintot kap évente a várostól, s Halmai szerint a rádiónak nincs is érdekeltsége a bevételei növelésében. Hozzátette: lassan egy fedett uszoda árát kiteszi az az összeg, amelyet az önkormányzat adott a Rádió Szentesnek. A polgármester azonban úgy riposztozott, hogy egy tizedesvesszőt nem jó helyre rakott Halmai László.

A fedett uszoda ugyanis másfél milliárd forintba is belekerülne, míg a rádió az évek során százötvenmilliónyi támogatásban részesült.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feljelentést tett a szentesi állatvédő

Frei Henrik szentesi állatvédő tegnap délután feljelentést tett a szentesi kapitányságon R. János… Tovább olvasom