Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 12°C | 17°C Még több cikk.

Pini miniplázát igér a szentesi játszótér mellé

Szentes - Az ismert olasz üzletember, Piero Pini miniplázát akar építeni Szentes központjában. A beépítésre váró területet 81 millióért vette meg. A városházán azt ígérte: február végén hozzálátnak a munkához.
Eddig mindössze geodéziai feltárásokat végeztek ezen a helyen, a tényleges munkálatok várhatóan február végén kezdődnek el – tájékoztatta lapunkat Szilvássy Árpádné. A városháza vagyongazdálkodási csoportjának vezetője elmondta, a befektető legutóbbi nyilatkozata szerint kedvező időjárási viszonyok között lát munkához. A megfelelő alapozás megkezdéséhez tartósan legalább nulla fok felett kell lennie a hőmérsékletnek. A szentesiek kíváncsian várják a miniplázát a belvárosban. Az épületben valószínűleg mélygarázsok, üzletek, lakások és irodák lesznek.

Nyár vége óta semmi sem történt a leendő üzletközpont helyén. A befektetőnek 2009 végéig kell befejeznie az építkezést. Fotó: Tésik Attila

A befektető ismert olasz üzletember, Kiskunfélegyházához kötődik, ahol vágóhidat üzemeltet. A magyarországi húsiparban érdekelt Piero Pini eredetileg építész. Az ötezer négyzetméteres szentesi területet 81 millió forintért vette meg. Korábban nagyon sokat költött az első osztályú Honvéd futballcsapatára, most a Dunaújváros FC-t támogatja.

Olvasóink írták

 • 7. Stüszi a vadász 2008. február 27. 14:38
  „Végre! Végre!

  Már nem kell 40-50 km-t utazni, hogy butaarcú lányokat lássak unatkozni az üres shop-okban!”
 • 6. Plazacica 2008. február 26. 14:08
  „Egy külföldinek mindent eladnak! Még az önkormányzat is! A lakásbérlőket meg vastagon lesz@rják! Pláza nélkül egy tapodtat se!”
 • 5. eszement 2008. február 24. 22:51
  „Nyilván lebetonozom a kertemet...”
 • 4. Ivánka 2008. február 21. 15:55
  „Építsétek be azt a kis füves, zöld területet is...barmok!!”
 • 3. macilaci 2008. február 18. 19:05
  „Városatyák! Minipláza építés helyett inkább munkahelyeket kellene
  létesíteni nem???
  macilaci”
 • 2. XY 2008. február 16. 22:48
  „Piero Pini a kiskunfélegyházi vágóhíd tulajdonosa (is).”
 • 1. Zsu 2008. február 16. 12:30
  „Érdeklődöm, hogy ki ez a Piero Pini úr, mert őróla még nem hallottunk, de már ismerünk minden idős háborús veteránt a Civil Tv-ből.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkolási patthelyzet Szentesen

Szentes - Akik nem akarnak fizetni a parkolásért Szentes központjában, azokra a helyekre állnak be, amelyek az ott lakókat illetnék meg. Tovább olvasom