Délmagyar logó

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -1°C | 7°C Még több cikk.

Piros kocsit nyert a szentesi Kovács Dániel

A 18 éves szentesi Kovács Dániel eredetileg mindössze egy tiszteletjegyet szeretett volna nyerni a Nemzeti vágtára, de ennél sokkal nagyobb öröm érte: a lelkes lovasok közül egyedüliként egy Smart típusú csodakocsit kapott.
A 18 éves szentesi Kovács Dániel eredetileg mindössze egy tiszteletjegyet szeretett volna nyerni a Nemzeti vágtára, de ennél sokkal nagyobb öröm érte: a lelkes lovasok közül egyedüliként egy Smart típusú csodakocsit kapott. A kétszemélyes városi járgány óriási meglepetést jelentett számára, ezért is indult nagy várakozással a fővárosba, hogy Geszti Pétertől, a játék kreatív igazgatójától átvegye a nyereményt. A szentesi fiú lapunknak azt mondta, az ismert tévésztár közelről tényleg szeplős, megnyerő személyiség.

Dániel interneten jelentkezett a Nemzeti vágtára, regisztrálta magát, majd szomorúan látta, hogy Szentesre mindössze nyolcan vagy tízen szavaztak. Pedig ebben a városban lassan szinte hagyománya van a lósportnak, olyan sokan éreznek kedvet a lovagláshoz. A fiatalember Angel nevű lován rendszeresen rója a város környéki pusztákat, lovagol a bátyja, a húga, az édesapja is. Most viszont négy lábról négy kerékre válthat: a kocsi birtokában Dánielnek végképp meg kell tanulnia vezetni, most készül megszerezni a jogosítványát. Minden bizonnyal sokan észreveszik majd őt, amint a piros csodakocsival végiggurul a szentesi főutcán.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Föllázadt a szentesi gimnázium

Szentes - Nem szavazta meg az új igazgató kinevezését szentesítő szervezeti és működési szabályzatot… Tovább olvasom