Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Postahivatalt szeretnének a lakótelepen

Szentes - Nagyon kényelmetlen a lakótelepen élőknek, hogy messze vannak tőlük a postahivatalok, szeretnék, ha a Magyar Posta Zrt. Szentesnek ezen a részén is nyitna egy kispostát – hangzott el egy képviselő-testületi ülésen.
A bővítésnek kicsi az esélye, a döntés nem a város, hanem a részvénytársaság kezében van, hűtötte le a kedélyeket Szirbik Imre polgármester. Már csak azért sem valószínű, hogy újabb hivatal nyílna, mert információi szerint a posták forgalma a megváltozott szokások miatt lecsökkent, a cég nem újabb helyiségek nyitásában, hanem a kicsik bezárásában gondolkodik, tette hozzá.

– A lakótelepen korábban egy vállalkozó felvetette, hogy az üzletében bizonyos postai szolgáltatásokat tudna vállalni. Abban, hogy a Rákóczi és a Kolozsvári utcai két kis hivatal megmaradhat, továbbra is bízunk – jelentette ki a városvezető.

A Kolozsvári utcai hivatal. Szükség van rá. Fotó: Králik Emese
A Kolozsvári utcai hivatal. Szükség van rá. Fotó: Králik Emese

A társaság sajtóosztályán nem erősítették meg, hogy a terveik között szerepelne ezek megszüntetése. A cég elsődleges célja, hogy az ügyféligényekhez igazodó hálózatot működtessen, válaszolta Apáti-Tóth Kata sajtószóvivő.

– Figyeljük az egyes postahelyek igénybevételét. A város főpostája kedvező nyitvatartási időben áll az ügyfelek rendelkezésére, a felmerülő forgalom további szolgáltatóhely megnyitását nem indokolja – közölte. Őket eddig nem keresték olyan ügyben, hogy vállalkozó üzemeltetne postát, de nyitottak az egyeztetésre, tette hozzá a szóvivő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Látta? Szentesi fiút keresnek a rendőrök

A 14 éves Tirpák Rómeó Antal május 18-án ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet. Tovább olvasom