Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Primadonnák és Apácák Szentesen

Szentes - Még hét előadást kínál a szentesieknek a szabadtéri színház idén: a döntően szórakoztató darabok között musical és vígjáték is szerepel.
A volt megyeháza udvarának egy része minden napszakban árnyékban van, az esti kilenc órás kezdésekre pedig már enyhül a levegő: kellemes környezetben állították fel a szentesi szabadtéri színház színpadát. Az esteket az önkormányzat támogatja. A művelődési központ igazgatója, Varróné Szabó Ildikó úgy véli, a szezon egyik legígéretesebb előadása Rékasi Károly és Détár Enikő szereplésével a Jelenetek egy házasságból című darab. A népszerű színészek alakítása feltehetően Szentesen is sikeres lesz, a művet a kétszemélyes társulat egy éve utaztatja az országban.

A szegedi Maszk Egyesület által szervezett OOOOrpheusz című előadás technikai okok miatt elmarad, vélhetően kárpótolja majd a nézőket Vass Sándor Gergely táncművész Kilenc címet viselő koreográfiája. A város szülötte az elmúlt években országosan méltányolt táncművész lett. Tavaly nagy siker volt a város költségvetéséből finanszírozott és a nézők számára ingyenes operettgála Kállay Borival és Berkes Istvánnal, idén nyáron ők újra énekelnek a Kurca-parti városban. Látható lesz A padlás és az Apácák című musical, utóbbi kissé bizarr és horrorisztikus történet. Augusztus végén a Koltai Róbert és Frajt Edit főszereplésével előadott Mese habbal című szerelmi történet zárja a szezont.

Előadások

Jelenetek egy házasságból: júl. 15., 21 óra, operettgála: júl. 25., 20.30, A padlás: júl. 29., 21 óra, Kilenc című moderntánc-est: aug. 5., 21 óra, Apácák: aug. 15., 21 óra, Fúvószenekari találkozó: aug. 17., 18 óra, Mese habbal: aug. 18., 21 óra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alföldi megváltani szeretné a világot

Szentes - Világmegváltó Nemzeti Színházat tervez Alföldi Róbert. A szentesi gimnázium volt növendéke… Tovább olvasom