Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Rablási kísérlet Nagymágocson - 250 ezer a nyomravezetőnek

Nagymágocs - 250 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki olyan információt hoz a rendőrség tudomására, ami közvetlenül elősegíti a Nagymágocson 2010. november 26-án történt felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete elkövetőjének elfogását.
A posta nagymágocsi kézbesítője jelentette be a Nagymágocsi Rendőrőrsön, hogy november 26-án délelőtt a Dózsa György utcán egy általa ismeretlen férfi rátámadt, és pénzt követelt. A támadás miatt a postás segítségért kiáltott, mire az ismeretlen személy elszaladt. A Szentesi Rendőrkapitányság az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást. Az elkövető 170-175 cm magas, vékony testalkatú férfi. Fekete pulóvert és azon kívül zöld kantáros, munkásnadrágot viselt.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője 250.000. forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívószámát, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es telefonszámon.

Olvasóink írták

 • 3. utazó81 2010. december 01. 20:26
  „Állítólag egy kihegyezett fadarab volt nála.”
 • 2. katonabácsi 2010. december 01. 16:37
  „És mivel volt felfegyverkezve? Erről eddig még nem hallottunk...”
 • 1. becsei.sandor 2010. november 30. 17:15
  „2010.nov.26-án történt felfegyverkezve elkövetet rablási kisérlet Nagymágocson.
  2010.nov.29-én fegyveres rablásért vették örizetbe a szegedi rendőrt.
  A rendőrség gyors,vagy a fegyveres rablás a sok ? Vagy sem ez,sem az ?
  Vagy Ráday Gedeont kell kormánybiztosnak kinevezni,hogy rendbe tegye a pusztázókat ?
  Vagy Tóth Lászlót kell felkérni,hogy Bunyós Panni támogatásával hozza létre a beigért
  Gyepű őrséget ? ( Istenem,már a szó is milyen félelmetes :GYEPŰ ŐRSÉG. ettől az összes
  fegyveres rablónaka horgasinára folyna valami.)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még fejetlen a kistérségi társulás

Háromszor jelölték, ellenjelöltje nem volt, mégsem választották meg Szirbik Imrét a szentesi kistérség társulási tanácsának élére. Tovább olvasom