Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Randevú partnereinkkel

Jó hangulatú partnertalálkozót rendezett tegnap délután Szentesen, a felújított volt megyeháza dísztermében lapkiadónk, amely a Délvilágot, a Délmagyarországot, a Megyei Hirdetőt és a Cégregisztert is megjelenteti.
Képünkön Konkoly Béla hirdetési igazgató tájékoztatóját hallgatják a vendégek. Fotó: Tésik Attila
Jó hangulatú partnertalálkozót rendezett tegnap délután Szentesen, a felújított volt megyeháza dísztermében lapkiadónk, amely a Délvilágot, a Délmagyarországot, a Megyei Hirdetőt és a Cégregisztert is megjelenteti. A hagyományteremtés szándékával hívtuk meg makói, hódmezővásárhelyi, csongrádi és szentesi, valamint e települések környékén működő vállalkozások vezetőit, hogy egymással is megismerkedjenek. Kiadónk igazgatója, Pap Klára köszöntőjében azt is elmondta, hogy jövőre a megye másik városa ad majd otthont a hirdető partnereink találkozójának, ezzel is segítjük a gazdasági kapcsolatok ápolását.

Szirbik Imre szentesi polgármester, országgyűlési képviselő azt kívánta a jelenlévőknek, hogy érezzék otthon magukat. Úgy fogalmazott: a Délvilág főleg a nagyobb településekről szól, a kicsik több fényt érdemelnének. A közszféra örül, ha valami szépet írnak róla, és „szívja a fogát", ha ennek az ellenkezője is megjelenik a lapban. De az élet így teljes – tette hozzá a polgármester. A tombolasorsolással és fogadással egybekötött találkozó résztvevői megnézték a szegedi új sajtóház építéséről és avatásáról készült filmet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem mindenki vette át a forradalmi kitüntetést

Négyen írták alá azt a levelet, amelyet a nemzeti ünnep utáni napon juttattak el Szirbik Imre… Tovább olvasom