Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Régi formáját mutatta Vipera

Szentes - December 2-án, Szentesen léptek idén utoljára szorítóba a Felix Promotion ökölvívói.
A jó hangulatú eseményen a szegedi ütőgép, Nagy Sándor lépett a kötelek közé először. Már a mérkőzés tízedik másodpercében számoltatott ellenfelére, aki nem az ütéstől, hanem inkább annak elkerülése érdekében térdelt le. A vezetőbíró röviddel ezután még egy számolást volt "kénytelen" beiktatni, mivel Nagy Norbert ismét letérdelt, majd a mérkőzés 27. (!) másodpercében beszüntette a mérkőzést. A civilben rendőrként ténykedő Nagy Sándor begyűjtötte hetedik idő előtti győzelmét a hetedik mérkőzésén.

Kovács Attila jó bunyót bemutatva simán győzött régi ismerőse, Szekeres László ellen.
Kovács Attila jó bunyót bemutatva simán győzött régi ismerőse, Szekeres László ellen.

Nagy után bemutatkozott a Felix Promotion első idegenlégiósa, a svéd Oscar Ahlin is, aki a szó legszorosabb értelmében leiskolázta és péppé verte magyar riválisát. Szatmári Attila, aki bár egy pillanatig sem adta meg magát és harcolt, mégis alárendelt szerepet játszott a meccs beszüntetéséig, amely már a harmadik menetben bekövetkezett. Oscar ezzel a meccsel megtartotta veretlenségét: hat meccsen, hat győzelmet számlál, ebből öt ko-tko.

Ezután következett az istálló egyik nagy kedvence, aki közel két év kihagyás után idén második alkalommal lépett szorítóba. A volt IBO nagyváltósúlyú világbajnok, Kovács Attila jó bunyót bemutatva simán győzött régi ismerőse, Szekeres László ellen, akivel még amatőr pályafutásukból ismerik egymást - mindketten válogatott kerettagok voltak. Szekeres megdolgoztatta Kovácsot, akinek elő kellett húznia tudása legjavát ezen a meccsen. Bár "csak" egyhangú pontozással nyert, mégis jó teljesítménnyel rukkolt elő a volt világbajnok - olykor a TV2-n futó Ring műsorban látottakat idézte fel "Vipera".

Az utolsó meccsen a szentesiek kedvencét, a hazai pályát élvező Faur Csabát szólították a kötelek közé, aki sima, négymenetes pontozásos győzelmet aratott Polgár Sándor ellen.  Bertók Róbert a Felix Promotion ökölvívó részlegének vezetője elmondta, hogy elégedett volt az öklözők teljesítményével és „ezúton szeretné megköszönni a Profiboxnak és a Lauri Promotionnak az együttműködést."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi fotós kiállítása Szentesen

A Szentesi Fotókör rendezésében hétfőn 18 órakor nyílik Péntek László szegedi fotós kiállítása a szentesi Galéria Kávéházban. Tovább olvasom