Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Rejtély Sebők Anikó halála

Egy éve máig tisztázatlan körülmények között hunyt el Sebők Anikó. A C,est la Vie lányegyüttes szentesi születésű énekesnője egy koccanásos autóbaleset után tíz nappal halt meg. Barátja akkor megfogadta, kiadja első szólólemezét, amelyre Anikó néhány dalt énekelt fel halála előtt. A lemez pénz híján azóta sem készült el.
Az édesanya gyertyát gyújtott az évfordulóra. Fotó: Blahó Gabriella
Egy évvel ezelőtt egy koccanásos közlekedési baleset után tíz nappal hunyt el Budapesten Sebők Anikó. A C'est la Vie lányegyüttes szentesi születésű énekesnőjének váratlanul bevérzett a tüdeje, és meghalt.
Életének utolsó napjaiban barátja és támogatója, Kémeri Péter volt a 27 éves lánnyal. A fiatalember azt mondja, Anikó halálának pontos okát ma sem tudja senki. – Mindenütt falakba ütközök, az egész egy nagy rejtély – fogalmazott Péter, aki elmondása szerint több fórumon is próbálkozott, hogy kiderítse, mi történhetett Anikóval – mindhiába.

Kémeri Péter egy éve megfogadta, kiadja Anikó lemezét, amit a tragédia előtt kezdtek el felvenni. Kis Csillag – így becézték Sebők Anikót barátai – halála után felbomlott a C'est la Vie, és Péter magára maradt a lemezkiadással. Egy elfogadható kivitelű hanganyag legalább három-négymillió forintba kerül. Péternek már csak félmillió hiányzik a lemezhez. A fiatalember felajánlásokat is elfogad az albumkiadáshoz. A Két emelet között munkacímet viselő lemez 10-12 dalt tartalmaz Sebők Anikó előadásában.

A szentesi lány otthonában a szobája ma is azt a képet mutatja, ahogyan ő hagyta. Szülei azóta síremléket állíttattak a temetőben Kis Csillagnak, s minden másnap meglátogatják. – Ha az ember elveszíti a gyermekét, vagy beleőrül, vagy túléli – mondta az édesanya. Nem tudom, honnan kapom az erőt, de megkaptam a túlélést vele együtt – fogalmazott Sebők Jánosné. A szülők – akiknek egyetlen gyermekük volt Anikó – már nem akarják bolygatni Kis Csillag halálának körülményeit, nem akarnak felelősök után kutatni. Az anya elmondása szerint az orvos szakértő nem tudta megmondani, miben is halt meg a lánya. Életének utolsó napján sem látszott rajta, hogy menni készül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A strandokra menekültek

Az elképesztő forróság elől a ligeti fürdőbe, a Körös-torokba és a Tiszára menekültek a szentesiek a… Tovább olvasom