Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Rejtélyes kocsmatűz pusztított Árpádhalmon

Szentes - Leégett egy árpádhalmi kocsma melléképülete – az ivót ugyanaz a vállalkozó üzemeltette, akinek néhány hete 2 büfébódéja semmisült meg a Körös-toroki tűzben. Hogy lehet-e összefüggés a két eset között, azt a rendőrség is vizsgálja.
Nagy Csaba árpádhalmi vállalkozónak május derekán két büfépavilonja égett le a Körös-torokban. A gyújtogatók előkerítése érdekében – az önkormányzat felajánlásával – félmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség. Tegnap Szenti Szabolcs, a megyei főkapitányság szóvivője azt mondta lapunknak, nem adnak ki információt arról, hozott-e már eredményt a díjkitűzés.

Bár közleményt nem adott ki róla a nyomozó hatóság, a szóvivő megerősítette információnkat, miszerint leégett egy árpádhalmi kocsma melléképülete. E tűzeset azért számít különösnek, mert az ivót ugyancsak Nagy Csaba üzemelteti. – Továbbra sem tudok arról, hogy ellenségeim lennének. Bizonyára van egy-két árpádhalmi törzsvendég, aki rossz néven vette, hogy egy bizonyos tartozás fölött már nem kap hitelre italt, de nem hiszem, hogy ennyire elfajult volna a helyzet – mondta lapunknak a kocsmáros. Őt éjszaka riasztották az ivó szomszédságában élők, hogy ég a palatetős szín, amiben tüzelőanyagot és rekeszeket tárolt. A kár több százezer forint. A szentesi tűzoltóságtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy még vizsgálják, mi okozhatta a tüzet.

Nagy Csaba továbbra sem hiszi, hogy ellenségei vannak. A szerző felvétele
Nagy Csaba továbbra sem hiszi, hogy ellenségei vannak.
A szerző felvétele

A Szentesi Rendőrkapitányság rongálás miatt indított eljárást. Szenti Szabolcs hangsúlyozta, egyelőre a két ügyben külön-külön nyomoz a szentesi és a csongrádi rendőrség. Hogy van-e összefüggés a két eset között, az csak a vizsgálat lezárultával derül ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levették a lélegeztetőgépről Larát

Budapest - Hosszú mozgásrehabilitációs program vár a szívátültetésen átesett szentesi Bóta Lara… Tovább olvasom