Délmagyar logó

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -5°C | 3°C

Rendhagyó koncert lesz Szentesen

White-party néven szervez estet a szentesi Karahana zenekar: április elsején a felújított megyeházán a koncertlátogatók színes fénnyel díszített nagyteremben élvezhetik a zenét.
White-party néven szervez estet a szentesi Karahana zenekar: április elsején a felújított megyeházán a koncertlátogatók színes fénnyel díszített nagyteremben élvezhetik a zenét. Az így megvilágított térben leginkább a fehér öltözet érvényesül, ezért az est szervezői ajánlják ezt a viseletet. Este nyolc vagy kilenc körül kezdődik a koncert, előbb a budapesti Moe zenekar lép fel és játszik funkyt, soult. A Karahana az elektronikus tánczenét műveli – mondta el lapunknak a csapat billentyűse.

Berényi Istvántól megtudtuk azt is, hogy az elnevezés keleti kifejezés, a zenehallgatás közben érzett extázisra utal. A mulatság várhatóan éjfélig tart, ám a kezdetek kezdetén minden érkező vendégről egy fekete ruhás férfi segíti le a kabátot. Mindenki kap egy-egy pohár pezsgőt, a megyeháza nagyterméből nyíló zöld teremben pedig zenehallgatás közben kényelmesen lehet üldögélni. A szervező Karahana együttes kulturált és tartalmas szórakozást akar nyújtani a szentesieknek április elsején.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szirbik Imre narancsot is vett Szegváron

A szegváriak közül sokan ismerősként üdvözölték szombaton délelőtt Szirbik Imrét, mások udvariasan… Tovább olvasom