Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Ringben az Együtt Szentesért

Nyolc választókerületben állít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokra az Együtt Szentesért Egyesület, amelynek nagy szerepe van abban, hogy hamarosan elkezdődik az idősek otthonának építése a liget szomszédságában.
Ismét indul az önkormányzati választásokon a nyolc éve alakult Együtt Szentesért Egyesület. A civil szervezet elnöke, Bácskainé Fazekas Márta, a Horváth Mihály Gimnázium igazgatója lapunk érdeklődésére elmondta: céljaik változatlanok, a város építése, szépítése a fontos számukra. Az egyesületük korábbi vezetője, a tavaly elhunyt Sipos Ferenc főorvos 2000 óta küzdött azért, hogy idősek otthona épüljön Szentesen. A terve megvalósítására pályázati forrást nyert a város, s a közeljövőben már leteszik az intézmény alapkövét a liget szomszédságában.

A városban 14 választókerület van, az egyesület 8 körzetben indít képviselőjelöltet. A 2. számú választókerület aspiránsa Kanfi Horváth Mária szociálpedagógus, 3. vk.: Szabó Péter szociális munkás, 4. vk.: Kovács Aranka belgyógyász főorvos, 5. vk.: Széchenyiné Csergő Judit egyesületi társelnök, a rendelőintézeti laboratórium nyugalmazott vezetőasszisztense, 7. vk.: Varga Jánosné adótanácsadó, gazdaságvezető, 8. vk.: Almási Jánosné iskolaigazgató, 10. vk.: Bácskainé Fazekas Márta, 12. vk.: Móricz Jánosné csoportvezető védőnő. Az Együtt Szentesért nem indít polgármesterjelöltet. A szentesi listát Bácskainé Fazekas Márta vezeti, második Varga Jánosné, harmadik pedig Szabó Péter. A megyei önkormányzati lista élén Varga Jánosné szerepel, 2. Kanfi Horváth Mária.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabó Csaba: A szentesi fényirda

Mi a kedvenc helye? – kérdezzük Szeged és Csongrád megye lakóitól, közszereplőktől és nem… Tovább olvasom