Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Száműzték a telet Szentesről

Szentes - Az utóbbi évek egyik legsikeresebb karneválját rendezték meg a hét végén Szentesen, ahol ott volt a város apraja-nagyja, de még távolabbi településekről is érkeztek vendégek.
Még pénteken, a Kossuth téren berendezett gasztronómiai udvaron mutatták be műsorukat a Damjanich és a Rákóczi utcai óvodások. Utóbbi gyermekcsoportot a Déli Apró is támogatja, játékokat vásárolt a számukra. Az ovisok boszorkányjelmezt öltöttek magukra.

Idén megint eljöttek a szentesiek kedvencei, a szlovén busók, akik kolompokkal, fergeteges táncukkal nemcsak a bánatot feledtették, hanem elkaptak egy-egy szép lányt is a közönség derültségére. Visszajött a kisvonat is, amely két napig járta a várost a farsangi néppel. Ott sétált szokásos medvejelmezében Szirbik Imre polgármester is.

Kicsiket és nagyokat vonzott a télbúcsúztató karnevál Fotó: Tésik Attila

A vigasság leglátványosabb jelenetének kétségtelenül az ifjúsági parkbeli téltemetés bizonyult, ahol sokan állták körbe a minden eddiginél magasabb máglyát. A szürke tél után boldog tavaszt kívánt a polgármester mindenkinek, majd visszaindult a tömeg a sportcsarnok lufiesős gálaműsorára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiadják a kötvénycsomagot Szentesen

Szentes - Más önkormányzatokhoz hasonlóan Szentes is kötvénykibocsátással teremti elő a… Tovább olvasom